Aktywne Wpisy

tesknilam_ +34
Spojrzałam na FB, że mój pierwszy facet jest od roku zaręczony. Nie moja to sprawa oczywiście. Jednak poczułam jakieś ukłucie, że ja najwyraźniej takich chęci nie wzbudziłam przez te kilka lat spotykania się. Ale bywa
#zwiazki
#zwiazki
Gekon77 +6
#otomoto #samochody #samochodyuzywane #motoryzacja No i tak, udało się sprzedać auto. W tym samym dniu gościu dzwoni że mu turbina padła(coś mi tu śmierdzi), co robić? Dogadywać się z nim jakoś? Czy mieć w------e i zlać temat? Na umowie był zapis że kupujący zgadza się ze stanem auta i nie ma żadnych zastrzeżeń, jazda próbna wcześniej była, auto było przez niego sprawdzane. Ja tym

Co tak drażni babska w tym, że faceci grają w gry ?
To już chyba serio z 5 raz kiedy nowo poznana baba robi widoczny wstręt i zdziwienie na fakt że gram w gry na kompie...
Nosz...
#logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: wkurza je jak facet się dobrze bawi
@mirko_anonim: pewnie jest konsolowcem
@zrobie_tu_porzadek_: Dokładnie tak uważam pomimo, ze
Ale dlaczego coś co robisz w wolnym czasie, dla rozrywki, dla odpoczynku, ma być produktywne? Przecież tu mowa o hobby, przyjemnym sposobie spędzania czasu, które ma zrelaksować. Jedni będą grać w gry, inni czytać książki, jeszcze inni pójdą pobiegać albo po prostu na spacer, żadna z
Oj prawda. Kilka moich byłych wszystko ok, ale jak zobaczyły, że czasami sobie gram na konsoli to.
@ksanthippe: oj zdecydowanie nie. W planszówki nawet
@jutrobedzieinaczej no dokładnie.
@onepnch no ja sama wole aktywnie spędzać czas woec wole mieć faceta z którym można pochodzic po górach niż ja mam jezdzic sama a on będzie w domu siedzieć ¯_(ツ)_/¯ wolny wybór.