Aktywne Wpisy

lubie-sernik +84
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

Generalnie można by pójść w wariant oddania np. 1000zl na regeneracje, jak by to miało dać spokój i gość się odczepił ale coś czuję że na tym się nie skończy.
Możesz też zagrać kartą że jak mu nie pasuje to zwrot auta, po wcześniejszej diagnostyce czy nie było nic podmienione lub nieprawidłowo używane.
@semperfidelis: oczywiście że jest.
Tylko niech udowodni kupujący, że sprzedawca zataił wadę. Bo na słowo to dziś nawet ksiedzowi się nie wierzy.
Tym bardziej że w necie pełno historii, że ktoś sprzedał auto, i nagle okazało się, że po jednym dniu trzeba skrzynie wymienić, albo i cały silnik.
Przechodziłem to. Również po pół godziny
@Gekon77: Taki zapis nie ma żadnej mocy prawnej. Trzeba było napisać, że wyłączasz rękojmię.
Komentarz usunięty przez moderatora