@paniejareczku: Włosy krótsze tak do połowy ucha? Szeroki uśmiech. Taka lekko puszysta? Nie gruba, ale tak z 15 kilo więcej? Styl lekko sportowy, jesli chodzi o ubiór?
@g0blacK: @paniejareczku jest jeszcze jedna taka na Północy - wcześniej od osiedla Unii Europejskiej. Nie pamiętam dokładnie jak wygląda ale jak to ona to jej chłop już raz wyrzucił ją z chaty za k-------e się i ćpanie (niezła telenowela się urządza jak ma się otwarte okno). ;> I tak, mieszka w bloku E.
OPowi radziłbym się przed jakimkolwiek ruchem upewnić czy nie jest przypadkiem w związku z patusem bo
@Grash-Varrag-Arushat A myślisz że jakiś facet używa głowy zamiast główki ? Zalicza nawet patologiczna staruche a później ten sam typ potępia kobiety Kobieta to chociaż nie pójdzie do łóżka z byle menelem a facet tak
✨️ Autor wpisu (OP): Panowie i panie, Pójdę ale będę ostrożny. Umówiłem się na 19:00. Ma córkę co jest nad morzem u dziadków do końca tygodnia. Facet z tego co pisała umarł klika lat temu, bo był palaczem. Nie ma +15kg. Rocznik 84, bo znalazłem ja na fb ma sporo normalnych zdjęć. Sporo z pielgrzymek. Dam znać jutro
a w ogóle to strasznie łatwy jesteś, obrzydliwe ( ͡° ʖ̯ ͡°)
OPowi radziłbym się przed jakimkolwiek ruchem upewnić czy nie jest przypadkiem w związku z patusem bo
Komentarz usunięty przez autora
Kobieta to chociaż nie pójdzie do łóżka z byle menelem a facet tak
@Linnior88: facet nie może się k----c, tylko korzysta z okazji. To kobieta zawsze nadstawia psiochy
Napluć na takich zboczeńców to za mało
Komentarz usunięty przez moderatora
Pójdę ale będę ostrożny.
Umówiłem się na 19:00. Ma córkę co jest nad morzem u dziadków do końca tygodnia.
Facet z tego co pisała umarł klika lat temu, bo był palaczem.
Nie ma +15kg. Rocznik 84, bo znalazłem ja na fb ma sporo normalnych zdjęć. Sporo z pielgrzymek.
Dam znać jutro