Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dylemat :(
Jakbyście mili taką sąsiadkę z bloku obok, co tak na oko jest 40+ ale po prostu pcha wam się na wacka, to szli byście w to?
Mam 35 lat i brak dziewczyny od 3 lat. Boli dusza już mniej, ale potrzeba jest. Kobita z tych zadbanych, nawet ładna taka 5/10. Dość duży b---t, na który niestety patrzę się za każdym razem jak dzieciak. Spotkałem ją parę razy w biedrze, zawsze dochodziło do jakieś luźnej rozmowy, a wczoraj jak siedziałem na przystanku i czekałem na zbiokom to usiadła koło mnie bardzo blisko. Takie stykanie uda o udo. Stanął mi mocno, może zauważyła i powiedziała mi wtedy, że chyba kojarzy mnie z bloku F, a ona mieszka w E. Odprowadziłem ją z zakupami pod ten blok i klatkę. Pokazała mi mieszkanie i zaproponowało, że ma coś na ząb. Nie wszedłem, ale widać było że mieszka sama, może z dzieckiem. Nosiło ją jakoś dziwnie.
Jak już miałem wycofać się to zasugerowała wymianę numeru na whatsappa. Dostałem wiadomość po 23 typu jakbym został to ona by się jednak źle poczuła z tym xD Po maks godzinie pisania wysłała mi na zachętę fotę pleców i kawałek pupy, a następnie ściśnięty b---t.
Spać nie mogłem, rano mi napisała czy sobie ulżyłem. Dziś w robocie (pracuje magazynie wms) nie mogłem zebrać myśli.
Od 13 pisze do mnie normalnie, ale sugeruje spotkanie wieczorem. 20 min temu dostałem ostateczną propozycję, że będzie moją suczką i będę mógł spuścić się w każdą dziurkę. Nie wiem czy to nie jest dla mnie jakaś ślepa lub niebezpieczna droga typu hiv czy aids...

Zatem może niech los zdecyduje czy mam do niej pojść.

Dzięki za twój czas, na wykopie jestem od 10 lat, ale wstyd pisać pod swoim.
#s-x #tinder #m--f #samotnosc #przegryw #koszalin

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Notatka moderatora: #harlekinydlaprzegrywow
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Czy pójść do Baśki?

• Tak 91.6% (504)
  • Nie 8.4% (46)

Oddanych głosów: 550

• 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim typy które obrażają kobiety za takie zachowania , też typy kiedy byle 4/10 chce im dać d--y
Śmieszne że gdyby laska napisała taki post to już byłby lincz ale jak facet idzie się k----c jak szmata to nikt mu nic nie powie
I to jeszcze jakąś stara rumpa, jednak faceci nie mają godnosci
  • Odpowiedz
@g0blacK: @paniejareczku jest jeszcze jedna taka na Północy - wcześniej od osiedla Unii Europejskiej. Nie pamiętam dokładnie jak wygląda ale jak to ona to jej chłop już raz wyrzucił ją z chaty za k-------e się i ćpanie (niezła telenowela się urządza jak ma się otwarte okno). ;> I tak, mieszka w bloku E.

OPowi radziłbym się przed jakimkolwiek ruchem upewnić czy nie jest przypadkiem w związku z patusem bo
  • Odpowiedz
@Grash-Varrag-Arushat A myślisz że jakiś facet używa głowy zamiast główki ? Zalicza nawet patologiczna staruche a później ten sam typ potępia kobiety
Kobieta to chociaż nie pójdzie do łóżka z byle menelem a facet tak
  • Odpowiedz
A myślisz że jakiś facet używa głowy zamiast główki ? Zalicza nawet patologiczna staruche a później ten sam typ potępia kobiety

Kobieta to chociaż nie pójdzie do łóżka z byle menelem a facet tak

@Linnior88: a kto tutaj tylko kobietę oskarża? Ci o których mówię to oboje są nieźle p----------i i warci siebie, więc niech się kiszą razem w toksycznym przemocowym związku i nie zatruwają życia nikomu innemu, zarówno on
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 10
✨️ Autor wpisu (OP): Panowie i panie,
Pójdę ale będę ostrożny.
Umówiłem się na 19:00. Ma córkę co jest nad morzem u dziadków do końca tygodnia.
Facet z tego co pisała umarł klika lat temu, bo był palaczem.
Nie ma +15kg. Rocznik 84, bo znalazłem ja na fb ma sporo normalnych zdjęć. Sporo z pielgrzymek.
Dam znać jutro
  • Odpowiedz