Aktywne Wpisy
blinkarA +96
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
przeczki +15
Czy wycinanie metek z ubrań ze względu na to, że mnie drażnią to ewidentny objaw autyzmu? #autyzm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Nie wiem jak to otagowac. Bardzo proszę o pomoc/poradę ludzi którzy się na tym znają. Mam stary telefon Xiaomi z 1,5gb ramu i popękanym ekranem. Na lepszy chwilowo mnie nie stać - córce wolałem kupić. Używam do zdjęć (są fajne) FB, wykopu i peppera. No i oczywiście do SMS i tel. Dziś tel był strasznie zamulony - apke SMS to kilkanaście sekund otwierało. Wiercorem wchodzę na Messenger chce koledze wysłać zdjęcie z dzisiaj i widzę cała ścianę obrazków - od p---o do uj wie czego wszystko po rusku. Jedyne co zrobiłem ostatnio to z ciekawości zainstalowalem telegram kiedy na wykopie pojawiła się ts info o sportowcach. Co się tu dzieje?? Bo raczej normalne to nie jest. Proszę o jakiekolwiek informacje.