✨️ Obserwuj #mirkoanonim Irytuja mnie ci wszyscy faceci od #mgtow i ci wszyscy wyzywajacy od spermiarzy. Wy nie rozumiecie ze zeby miec kobiete trzeba ja zdobyc i zabiegac o jej wzgledy? Nawet ja mam z tym problemy a kupuje prezenty, staram sie byc pomocny i mily a co dopiero wy/oni ktorzy tego nie robicie. Szkoda Wam pare zlotych na konto na #tinder czy prezent dla kobiety a juz na karnet na silownie czy jakies bzdurny hobby typu gierki to nie macie problemu wydac. Niczego spba nie reprentujecie a chcielibyscie niewiadomo jaka modelke
@mirko_anonim: przykro mi, ale jeśli kobieta cię nie zechce to choćbyś jej kupił iphona 16 ona cię może najwyżej wykorzystać i porzucić. Tak jest w przyrodzie to samica dokonuje wyboru, więc jeśli czujesz potrzebę zdobywania jej to uj z tego wyjdzie co najwyżej krótki romans.
Anonim (nie OP): Miły i pomocny to jest frajer i zero w oczach kobiet. Kobiety kochają bandytów, badboyow którzy mają je w dupie i sobie je biorą jak przedmiot. Oczywiście jeżeli jesteś poniżej przeciętnej to jest to molestowanie i creep. Dlatego faceci poniżej pewnego pułapu powinni zająć się z życiu czymś innym.
@sameowoce: Tak się składa że jednak nie :p Przystojni mężczyźni, którzy mają duże wzięcie wśród kobiet nie rosną na drzewach i choćbyś była mis studentek, to twój wybór nie ma znaczenia dla takiego lowelasa ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: kiedyś myślałem podobnie. Zmieniłem zdanie jak kolega mi kiedyś pokazał portal randkowy dla dorosłych. Co tam spermiage wyczyniają w komentarzach pod zdjęciami kobiet to ja się nie dziwię, że kobietom potem odbija od tej atencji.
Irytuja mnie ci wszyscy faceci od #mgtow i ci wszyscy wyzywajacy od spermiarzy. Wy nie rozumiecie ze zeby miec kobiete trzeba ja zdobyc i zabiegac o jej wzgledy? Nawet ja mam z tym problemy a kupuje prezenty, staram sie byc pomocny i mily a co dopiero wy/oni ktorzy tego nie robicie. Szkoda Wam pare zlotych na konto na #tinder czy prezent dla kobiety a juz na karnet na silownie czy jakies bzdurny hobby typu gierki to nie macie problemu wydac. Niczego spba nie reprentujecie a chcielibyscie niewiadomo jaka modelke
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: zdobyć to można Mount Everest albo K2 a nie kobietę.
Tak jest w przyrodzie to samica dokonuje wyboru, więc jeśli czujesz potrzebę zdobywania jej to uj z tego wyjdzie co najwyżej krótki romans.
@mirko_anonim: beciak orbiter
Kobiety kochają bandytów, badboyow którzy mają je w dupie i sobie je biorą jak przedmiot.
Oczywiście jeżeli jesteś poniżej przeciętnej to jest to molestowanie i creep. Dlatego faceci poniżej pewnego pułapu powinni zająć się z życiu czymś innym.
───────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@sameowoce: Tak się składa że jednak nie :p
Przystojni mężczyźni, którzy mają duże wzięcie wśród kobiet nie rosną na drzewach i choćbyś była mis studentek, to twój wybór nie ma znaczenia dla takiego lowelasa ¯\(ツ)/¯
@sameowoce: no specjalistką od argumentów to ty nie jesteś aby krytykować innych xD