Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +143
kto ogląda ten nad serial za czasów dzieciństwa? #nostalgia mocno kiedy czekało się do czwartku żeby oglądnąć co tydzień jeden odcinek teraz mamy wszystko na #netflix mimo lat dalej czuć vibe!
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
jeszcze patrząc na to dorosłym okiem ile jest tutaj nawiązań do władcy much, jądra ciemności, dostoyweskiego.
kto jest wasza ulubioną postacią?
#filmy #seriale #lost #ogladajzwykopem #90s
lunaexoriens +82
Gdyby typiara nie była sławna, nawet byście na nią nie spojrzeli. Twarz i figura młodego chłopaka.
#emmawatson #logikaniebieskichpaskow
#emmawatson #logikaniebieskichpaskow
Jesteśmy w związku 3 lata. Mieszkamy razem od 6msc.
Dziewczyna zachowuje się wobec mnie bardzo dobrze, dbamy o siebie, sporo czułości. Przyjeżdża do mojej rodziny, razem chodzimy na siłownię i randki.
Tymczasem...
Ostatni raz spóźniła się do domu z pracy. Miała skomczyc o 24 zmianę a wróciła dopiero o 3. Twierdziła że jest burza. W tym czasie dzwoniłem do niej. Nie odbierała.
Kiedy przyjechała naprawdę miałem łzy w oczach bo zacząłem się martwić że w trakcie burzy jej już wiekowy samochód wjechał gdzieś w rów. Ucieszyłem się że ją zobaczylem.
Innym razem zapytałem czy może pojadę razem z nią do warszawy na techno na które jechała z koleżanką. Kiedyś proponowała mi taki wyjazd ale że względu na obowiązki w pracy nie mogłem się zgodzić.
Punkt kulminacyjny.
Włączyłem jej komputer ponieważ, mój nie działał. Pierwszy wynik wyszukiwania jaki mi się pokazał to "zakochałam się w zajętym".
Wszedłem na jej fb. Wiadomości z koleznaką:
"Jezu ja przyjeżdżam o 3 a ten łzy w oczach że coś mogło mi się stać xd"-ona
"Chlip chlip biedny maciuś, dziecko samo zostawione do mamusi chce"-koleznaka
"No samego nie można go zostawić bo już narzeka"
Potem kwestią warszawy
"Jeeeezu nie on chce z nami jechać, muszę to jakoś ogarnąć, załatwię to"
"On nam wszystko popsuje"-kolezanka
"On nie ma znajomych to się do nas chce przylepić. Coś wymysle".
Znalazłem w rozmowach, że podoba jej się ktoś w pracy kto jej nie chce bo ma partnerke.
Ona co innego mi mówi i pisze a co innego robi i mówi koleżankom.
Na razie nic z tym nie robiłem ale co mam robić, bo jedyne co mi przychodzi do głowy to zerwanie, ale nie rozumiem czemu Ona mnie obraża przy koleżance.
#zwiazki #zwiazek #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ja #!$%@?ę
https://swiadomosc-zwiazkow.pl
https://www.youtube.com/@musiszwiedziec33
@mirko_anonim: no właśnie tak jesteście postrzegani zakochani
Oj naiwne dziecko ze mnie- dzisiaj ten fałsz wręcz mnie obrzydza i powoduje brak chęci do życia.
Miałem związki gdzie dziewczyny były we mnie zakochane a mimo to kłamały I nie mówiły mi o wieku rzeczach- wiadomo, żeby mnie nie ranić czy coś - na pewno jakieś wyjaśnienie miały w głowie.
Życie jest jak polityka- większość przeciąga linę w swoją stronę i próbuje #!$%@?ć innych. Większość ludzi chce coś zyskać cudzym kosztem.
Skąd wiesz czy ktoś mówi prawdę? Patrzysz na czyny tacy ludzie zawsze będą Cię unikać jak będziesz konkretny i patrzył na czyny i co się dzieje a nie tylko
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: taaaa, jasne. Wszystkie te historie anonimowe zaczynają się tak z dupy po kilku latach. Każdy ma aniołka która nagle zmienia się w dwulicowa cipe... Ziew
Skąd zaskoczenie? ¯_(ツ)_/¯