Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Parametry masz bdb tylko co z tego skoro:
- szukasz na apkach randkowych (= nie uda się)
- jesteś stary (no sorry ale 27 to dużo na rynku)

Pytanie coś robił przez ostatnie 7 lat? Apki odpadają na 100% a na żywo w tym wieku ciężko. Jakbyś miał tak z 23 lata i był jeszcze na etapie edukacji=socjalizacji to wygryw a tak to jesteś w takiej samej sytuacji jak ja :))
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jako kobieta zawsze jak widziałam że ktoś pisał że interesuje się sportem i podróżami to wiedziałam że raczej jest generycznym nornikiem który chodzi na siłkę i ogląda piłkę nożną oraz raz czy dwa razy do roku jedzie na wakacje narobić zdjęć koniecznie z iPhone. Dla mnie to był red flag ale dla kobiety której by to odpowiadało to byłbyś tak bardzo generyczny że wybrała by z puli takich samych typów
  • Odpowiedz
@technojezus w tym wieku z reguły się jest w stałym związku od lat. Jak ktoś się rozstał, to albo coś nie tak było z tą osobą, albo z tą drugą (a pierwsza tego nie dostrzegała lub ignorowała, więc też słabo). Osób „z drugiej ręki” jest mało, a wśród nich jeszcze mniej atrakcyjnych i normalnych.
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: jeżeli wyrzucamy sport, podróże i samorozwój to jestem ciekaw co zostaje facetowi w takim razie. Ja rozumiem że jest pełno innych zainteresowań, ale jesteśmy na Tinderze, tutaj sprzedaje się głównie właśnie podróż, sport, samorozwój. Zresztą, co powiedzieć o kobietach które w ogóle nie mają opisów, ich jest mnóstwo.
  • Odpowiedz
@default1 ja miałam swój klucz po którym szukałam kiedyś. Te podróże, sport i samorozwój to ja nie rozumiem jakim cudem to ma się sprzedawać skoro większość tam tak pisze. Wtedy serio wybiera się spośród takich po wyglądzie bo niczym innym się nie różnią. Jak któryś by napisał że te podróże to góry czy zwiedzanie starówek różnych miast to nagle to wygląda zupełnie inaczej niż reszta co ma zdjęcia z jakiegoś hotelu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Co wy k/rwa macie z tymi "parami"? Co chwilę na anonimie "para para para para".

Jak lubisz obciążać ogórki to idź na jakiś grindr, problemu z odpowiedziami nie będzie (nie, nie wierzę że faceci cię nie interesują bo normalny chłop nie szuka "par").

· Akcje: Odpowiedz anonimowo
  • Odpowiedz
Jest mega zadbany i oboje razem chodzimy na siłownię czy biegać na dworze

@Kitku_Karola:

Zawsze gdy randkowałam to miałam alergię na mężczyzn co użyli wobec siebie jako zainteresowania: podróże, siłownia/sport i
  • Odpowiedz
@technojezus serio trzeba się interesować sportem i siłownia bo inaczej to się tam nie chodzi? Nie muszę być sportowym freakiem by uprawiać sport dla zdrowia. Nie trzeba być też dietetykiem by jeść zdrowo? Można kupić plan ćwiczeń od trenera albo plan żywienia i nie trzeba się tym interesować by być szczupłym i zdrowym, a można ten czas zająć się innym ciekawszym hobby
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: Jak dla ciebie każdy, kto ma interesuje się sportem, to ,,świr'' to tylko ci pogratulować inteligencji

Nie trzeba być też dietetykiem by jeść zdrowo?

To też się pod pina pod twoją chorą logikę bycia
  • Odpowiedz