Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

@mirko_anonim: i bardzo dobrze. masz lepiej niż cała masa ludzi i jęczysz, bo cię baby z apki olewają.
@mirko_anonim: Rzeczywiście, to kluczowy czynnik. Tymczasem ja na starym Samsungu będący już na kilku randkach xD
- szukasz na apkach randkowych (= nie uda się)
- jesteś stary (no sorry ale 27 to dużo na rynku)
Pytanie coś robił przez ostatnie 7 lat? Apki odpadają na 100% a na żywo w tym wieku ciężko. Jakbyś miał tak z 23 lata i był jeszcze na etapie edukacji=socjalizacji to wygryw a tak to jesteś w takiej samej sytuacji jak ja :))
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@PanKapibara: Więcej nie jest, niż jest. Znacznie więcej.
Jak lubisz obciążać ogórki to idź na jakiś grindr, problemu z odpowiedziami nie będzie (nie, nie wierzę że faceci cię nie interesują bo normalny chłop nie szuka "par").
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
@Kitku_Karola:
To też się pod pina pod twoją chorą logikę bycia