Aktywne Wpisy

Fox_de_Clermont +309
Dajcie się pochwalić. Wychowywałem się w biednej rodzinie. Po 30tce spełniam marzenia z dzieciństwa. #chwalesie #pijciezemnakompot
źródło: IMG_20250425_135214
Pobierz
ossprime +135
Trzy główne powody, dla których Polacy nie mają dzieci:
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
Mężczyźni:
- nie mam własnego mieszkania
- mam trudną/niepewną sytuację finansową
- niestabilne zatrudnienie (moje lub partnerki)
źródło: bezdzietnosc
Pobierz

Do ludzi którzy się ogarneli związkowo przed lub po 30 będąc piwniczniakami - jak to u was wyglądało?
Prawik chwile po 30, pracowałem intensywnie nad sobą ostatnie 5 lat. (Terapia ale bez poruszania tematu związków, kursy, nauka na wlasną rękę, nowa branża, awans, nowe zajawki, nadanie kierunku życiu. To tak w telegraficznym skrócie.
Nie mam jeszcze 10k/ mies ale mysle ze kwestia 2-3 lat max i przebiję ponieważ już wiem jak funkcjonuje i co muszę robić. Zmagam sie ze stwierdzonym adhd.
Największą niewiadomą pozostają związki u mnie. Przez całe zycie widziałem sie jako ten co nie zasługuje a ostatnio pojawia sie więcej kobiet w życiu wyrażających mocne zainteresowanie jestem szczupak 6x kg /180cm - lubiący uprawiać sporty ale nie siłka.
Nauczyłem się żyć sam i nie wadzi mi nic bo znam to od czasów dzieciaka, nie wydaje mi sie żebym miał super parcie na związek ale kurcze człowiek chciałby z kobietą spróbować chociaż raz w życiu. Przez to że nie mam doświadczenia ciągle mam tu blokadę że coś #!$%@? (bede toxic jak mój stary alkus, mimo że nie piję czy bede agresywny. Chciałbym mieć taki związek w starym stylu - ja płace większość, dbam o nią, wychodzę z inicjatywą. Tinderki i roksy mnie nie kuszą totalnie.
Najwieksza blokada to 1) s--s (nie jestem w stanie stwierdzić czy mi na tym super zależy ) - p---o i fap nie są moim problemem na tym etapie - inwestuje czas w inne rzeczy oraz 2) że nie bede wystarczająco dobry bo zacząłem życie późno i zawiodę bo nie zarabiam xyz, nie mam auta. Zbliżam sie do małego mieszkania w kredo w okolicy Wwa, auta nie mam bo kisze na m2. Biorąc pod uwage damage jaki dostałem i moją długoletnią izolacje to i tak wyrobiłem sie - mogło sie skończyć fatalnie a ja cisne cele dalej.
Włożyłem w projekt zwany zmianą kupe czasu, hajsu, itd. Na codzień jestem mega słownym i honorowym człowiekiem w stosunku do innych - bycie słownym, rzetelnym i odpowiedzialnym to moje topowe wartości
Może ktoś przebył podobną drogę?
#przegryw #wygryw #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #p0lka #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder #nofapchallenge #nofap #kiciochpyta #piwniczaknews #roksa #przegrywpo30tce
Za pierwszym razem będziesz miał problem z wytryskiem, albo ci nie stanie. Dlatego te pierwsze 1-2 razy mogą być
3x nie dla tinderówek na raz byczku. Nie jestem despero który bez tego nie widzi sensu zycia. Raz jest go wiecej a raz mniej, a i tak sie przeje każdemu.
Mój brak seksu nie jest problemem, rozkminiam ile ja bym go potrzebował no bo będąc w związku jest to ważne.
@irenicus30: Żeby poznać odpowiednią osobę i stworzyć udany związek? xD
Drugi przypadek to kiedy chodziłem na treningi 15 - 16 rok życia. Zainteresowana dziewczyna wzieła mój numer tel od kumpla z naszej drużyny i pisała do mnie ale szybko ją odpuliłem chociaż była ok.
Nic dziwnego że nie pykneło bo
@volareooo: To lepiej nie chciej.
@volareooo:
Idź do porządnej kurtyzany, żebyś miał to z głowy.