Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam rozkminę moralną odnośnie randkowania i #tinder.

Od ponad roku jestem sam, po dziesięcioletnim związku. Mam Tinder i Bumble, od czasu do czasu gdzieś z kimś wychodzę, aby porozmawiać, licząc, że coś z tego wyjdzie. Nie mówię tutaj o ONS, po prostu wyjście na spacer albo coś zjeść. Mam jednak wyrzuty sumienia, ponieważ w jednym czasie piszę najczęściej z dwoma / trzema dziewczynami szukając swojego ideału - z jednej strony wydaje mi się to dość oczywiste, że mając dwa/trzy ciekawe matche głupio zostać tylko przy jednym, bo po prostu coś może nie zagrać. Z drugiej zaś strony mam poczucie, że robię coś źle i nie gram fair. Czy słusznie? Może powinienem od razu sygnalizować, że badam różne scenariusze? Jednakże nie chciałbym aby ktokolwiek miał poczucie, że bierze udział w moim castingu... Docelowo, jeżeli po kilku spotkaniach poczuję, że jest fajnie, to na pewno zerwałbym kontakt z pozostałymi i usunął konta na portalach randkowych, jednakże nie chcę tego robić po pierwszym spotkaniu gdzie nic nie wiadomo :(

#randka #randki #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: laski mają 20 orbiterów w obiegu na skinienie palcem nawet jak są w związkach a ty się czymś takim przejmujesz. Ty piszesz z 3 jednocześnie a gwarantuje ci że każda z tych 3 też pisze co najmniej z kilkoma oprócz ciebie.
  • Odpowiedz
Zupełnie niepotrzebnie się dobijasz i nie musisz się z niczego tłumaczyć na pierwszym spotkaniu. Gwarantuje, że osoby z którymi się spotykasz mają takie, o ile nie bardziej wyrachowane podejście.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim póki to jest pisanie z kilkoma różnymi a nie obmacywanie sie, pocałunki czy obietnice związku to nie jest to złe i nikogo tym przecież nie zdradzasz. Jednak większym problemem w takiej sytuacji może być to że po prostu te kilka dziewczyn może Ci się mieszać co która powiedziała, albo brzydsza coś bardziej przychylnego mówiła ale wydaje Ci się że to mówiła ta ładniejsza bo chciałbyś tą ładniejsza by była fajna
  • Odpowiedz
To chyba każdy tak robi, że spotyka się z wieloma osobami. Też tak robiłem, i wydawało mi się to całkiem normalne. Randkowanie jeszcze do niczego nie zobowiązuje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Sam sobie odpowiedziałeś- jeżeli czujesz się źle pisząc z kilkoma osobami to nie rób tego.
To normalne, że w jakiś sposób przywiązujesz się emocjonalnie do osób, z którymi randkujesz w ten czy inny sposób.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Ja jak pisze z jednym to nie pisze z innymi i tego bym oczekiwała w zamian. Inaczej papa.
Mój ex po 3 latach związku przypadkiem wyjawił że na etapie pisania ze mną pisał z dwiema innymi i mnie to odrzuciło

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz