Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1409
Update do tego wpisu
Na poczฤ tku chciaลbym naprawdฤ podziฤkowaฤ za tak duลผy odzew w tamtym wpisie. Na poczฤ tku miaลem obawy co do tego wpisu, ลผe zostanie z gรณry uznany za bait, albo ลผe komentarze bฤdฤ nakierowane na to, ลผe jestem cienka betaparรณwa, sam sobie taki los zaserwowaลem itp.
Gdy myลlaลem, ลผe zostanฤ z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciลem z desperacji to okazaลo siฤ, ลผe otrzymaลem naprawdฤ dziesiฤ tki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na poczฤ tku chciaลbym naprawdฤ podziฤkowaฤ za tak duลผy odzew w tamtym wpisie. Na poczฤ tku miaลem obawy co do tego wpisu, ลผe zostanie z gรณry uznany za bait, albo ลผe komentarze bฤdฤ nakierowane na to, ลผe jestem cienka betaparรณwa, sam sobie taki los zaserwowaลem itp.
Gdy myลlaลem, ลผe zostanฤ z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciลem z desperacji to okazaลo siฤ, ลผe otrzymaลem naprawdฤ dziesiฤ tki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +268
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem rรณลผowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ลciฤ gnฤ ลem i poskลadaลem pranie
-wstawiลem nowe pranie
-oprรณลผniลem zmywarke
- zawiozlem rรณลผowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ลciฤ gnฤ ลem i poskลadaลem pranie
-wstawiลem nowe pranie
-oprรณลผniลem zmywarke

@joazaxa: To fajnie masz w domu.
@joazaxa: Jesteล strasznie pyskaty jak na kogoล, kto porzuciล Polskฤ i teraz na niฤ pluje.
@joazaxa: Siedzisz od lat w Holandii.
@joazaxa: napisaล goลฤ, ktรณry nawet nie mieszka w Polsce XDDDDDDD jak ja gardzฤ takimi kmiotami jak ty