Aktywne Wpisy

phaxi +175
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +779
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

nie chce mi się wierzyć, że jakiemukolwiek urzędnikowi będzie zależało na udupieniu szarego człowieka, co uczciwie wyprzedaje swoje rzeczy. Całe to dac7, jak rozumiem, ma tylko wyłapywać ludzi, co sobie stworzyli sklepu na portalach sprzedażowych i całkiem spoko zarobek (reselerzy i innni). Oni to nawet łamią regulamin vinted.
Nigdy tego nie robiłam więc tych rzeczy faktycznie trochę jest, choć nadal daleko mi do kwot typu 8k zł.
Skoro miesięcznie nie przekracza się podajże połowy minimalnej krajowej, to czemu mieliby coś podejrzewać? Jeszcze gdy nie są to rzeczy nowe, z metką. Nie są to w przypadku ubrań rozmiary od XXXS
Ustawa o podatku dochodowym od osób fizycznych weszła w życie w 1991 roku. Ordynacja Podatkowa zaś w 1997 roku. DAC7 niczego nie zmienia w kwestii opodatkowania, ani też nie nakłada żadnych nowych zobowiązań podatkowych.
Jeżeli zaś chodzi o kontrolę zeznań rocznych, to tu US ma 5 lat licząc od końca roku w którym założono zeznanie.
I teraz co do ewentualnego podatku i kontroli. Jeżeli kwota odzyskanego podatku, jest niższa niż