Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Sytuacja na rynku randkowym dla mężczyzn jest chyba jeszcze gorsza niż ogólna sytuacja na rynku mieszkań. Pochodzę z bardzo zamożnego domu, właśnie skończyłem studia, po których lekką ręką będę zarabiał 20 tys/miesiąc, a jak będę więcej czasu poświęcał pracy to jeszcze więcej. Z okazji ukończenia studiów dostałem od rodziców samochód za ok. 150 tys. Mam prawie 190 cm wzrostu, jestem szczupły. Zakładałem profile na najbardziej popularnych serwisach randkowych wrzucając zdjęcia z wakacji za granicą (różne - jacht, Turcja, wycieczka na quadach, lot balonem), zdjęcia luźne i w garniturze, zdjęcia samochodu - w różnych konfiguracjach. Za każdym razem podawałem w informacjach moje stanowisko/zawód i wzrost. Profil był zweryfikowany, dawałem normalny opis tak żeby było widać, że jestem normalnym gościem i szukam kogoś na serio. Wiek ustawiłem na 20-30. Wiecie jaki był efekt? Np na Tinder było 10 par po prawie 1 miesiącu. Dawałem w prawo naprawdę różne osoby, w pewnym momencie nawet te jak dla mnie niezbyt atrakcyjne, z nadwagą albo po prostu zwykłe patusy z klubów na remizie żeby sprawdzić czy cokolwiek się zmieni. Nadal nie było par. Do wszystkich par jakie zebrałem napisałem wiadomości, odpisały mi 3 osoby. Rozmowa wyglądała tak, że ja pisałem i zadawałem pytania a druga strona z łaską odpisywała mi np kilkoma słowami. Żenada. Jedna dziewczyna, która mi odpisała powiedziała, że zajmuje się sprzedażą produktów na targach śniadaniowych. Zrobiła to z łaską jakbym był jakimś menelem spod sklepu. Rozumiecie to? Nawet już nie chciało mi się na to odpisywać nic, nie zadała mi żadnego pytania, zero inicjatywy i usunęła parę. To jest po prostu tragedia. Uprzedzając pytania, na studiach nikogo nie poznałem bo tkwiłem w toksycznym związku, od którego niedawno udało mi się uwolnić, a teraz tracę nadzieję że kogokolwiek znajdę. Co jest nie tak z tymi dziewczynami?
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #randkujzwykopem #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim ewidentnie problem to nie jest w dziewczynach, a w twoim ego i widocznie te 20 tys. oraz jacht nie wystarczyły, by zamaskować twoją osobowość. Czas spojrzeć w lustro.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6
Anonim (nie OP): Na bank coś jest nie tak z Twoim profilem, tylko może tego nie widzisz. Z perspektywy dziewczyny mogę Ci napisać, że nawet mając minimum wymagań można scrollować te Wasze profile kilka godzin i nie trafić na żaden normalny. Tak Panowie, Wy wcale nie macie lepszych profilów niż dziewczyny. Ja np sobie założyłam, że z góry odpulam chlejusów, palaczy, popaćkanych tatuażami, z podanym znakiem zodiaku (bo trzeba być debilem
  • Odpowiedz