Wpis z mikrobloga

@TheSznikers: u mnie czekało grzecznie na półce na premiere rdr1 na PC. W międzyczasie jednak z milion filmików obejrzałem jak detaliczna jest ta gra
  • Odpowiedz
@TheSznikers: graficznie moim zdaniem ta gra jest nadal top1, najważniejszy jest tu zasięg rysowania i odległe widoki, w żadnej grze tak nie ma a sprawdzałem chyba wszystkie ładne gry
  • Odpowiedz
@TheSznikers: nigdy w to nie grałem, możliwe że jak wyjdzie gta vi do której kupie konsolę, to i spróbuje tej gry ale obawiam się że będzie dla mnie mega nudna i po 10 minutach wyłącze.
  • Odpowiedz
Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD

@TheSznikers: ja czekałem, aż dorobię się porządnego tv i ogrywam rdr2 na 75 calach xD Coś czuję, że szybko jej nie przejdę, bo co chwilę staje i sobie patrzę na widoczki.
  • Odpowiedz
@TheSznikers: mi za drugim podejściem grało się nawet lepiej. Pobrałem mody, wiedziałem które będą fajne bo już miałem całą grę rozegraną. Znałem fabułę więc na spokojnie sobie ją prowadziłem i wiedziałem kiedy warto zrobić kolejną misję, a kiedy poczekać i co mi ewentualnego ona odblokuje. Wszystkich bohaterów znałem, więc lepiej ich rozumiałem i ogarniałem, a nie ze zaczynasz grę, masz 20 osób których bohater niby zna, ale ty ich i
  • Odpowiedz
@TheSznikers: też właśnie wróciłem do tej gierki, ale ja po dwóch przejsciach (jedno tylko fabularne, drugie na 100%) i nie przestaje mnie zadziwiać tą grą.
God of War był piekny, ale RDR2 to według mnie najlepsza gra jaka do tej pory powstała (fabuła, gameplay, grafika, NPCs, szczegóły). Duża kradzież tego tytułu w 2018 roku IMO...
  • Odpowiedz