Aktywne Wpisy

Schwarzfahrer +250
Na rynku pracy w moim powiatowym jest taka sama lipa jak na rynku matrymonialnym.
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu
Serwis rowerowy - jeżdżę rowerem od 15 lat, większość napraw sam robiłem, czyli umiem rower serwisować. Sory, ale to nie jest budowanie rakiet latających w kosmos. To mnie nie przyjmą, bo nie mam doświadczenia xD
K---a, by przyjęli, ogarnąłbym to wszystko w tydzień, wiadomo co bym nie umiał to by mi pokazali i mieli by stałego pracownika, co po prostu

#latwogang
drodzy państwo, doszło tutaj do sigmy
drodzy państwo, doszło tutaj do sigmy
źródło: {76F2E3F8-81E6-4435-817B-85CCB6F87E22}
Pobierz

Hej mirki, jest jakiś skryp do usuwania wpisów na mirko? Pamiętam, że kiedyś ktoś zrobił wtyczkę do przeglądarki, ale na wypok2.0 już to nie działa.
Wiem, że zaraz się odpalą mózgi z tagiem #usunkonto, ale nawet jeśli to zrobię wpisy i tak będę wisiały na stronie. Pozdro600
#programista15k #wykop20 #pytaniedoeksperta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
mówiłem, że zrobię to zrobię, nie trzeba mi co pół roku przypominać :)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@theOstry: xD powodzenia
Myślę że u Ciebie wszystko zostało tylko nie daje się tego wyszukać w połączeniu ze starym kontem
Aczkolwiek jakbyś pogadał z biaukowymi brygadami pisząc na @ pomoc, to myślę że byłaby opcja wyczyszczenia konta do tzw. zera