Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +83
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

@DrCieplak: Dokładnie, bedizemy przez kolejne 10 lat slyszec od usmiechnietych wyborców "Ziobry nie ruszamy" xDDDD
O tym że Tusk ukradł pieniądze na ofe już z 12 lat czytam, także xD
@worekcementu: Nie wiem czy zrobili czy nie zrobili, nie ma to w zasadzie znaczenia w kontekscie tego o czym ja tutaj pisze.
To czy zrobil czy nie zrobil nie robi z niego ani pisiora ani antypisiora. Natomiast same jego slowa to ustawka pod publike, które usmiechnieci wyborcy lykneli.
Jak na razie to pisowcy i konfederackie przygłupy od listopada powtarzają "uśmiechnięta Polska" i "czysta woda" xD
@Dentka7: a ruszają? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@loginnawykoppl: za to teraz skasowali całość i zamienili na cyferki na stronie www.
@MokebeSenegal1488: Przynajmniej zgodnie z prawda.
@assninja: To czy ruszaja czy nie ruszaja nie robi z niego ani pisiora ani antypisiora. Natomiast same jego slowa to ustawka pod publike, które usmiechnieci wyborcy lykneli.
@Dentka7: ale to własnie jest definicja bycia po jakiejś stronie xD, skoro jednej strony "nie ruszają".
@deziom: nie ma miesiąca, żebym na wykopie nie przeczytał o wulkanie co więcej co2 niż cała ludzkość wytwarza, bo 14 lat temu komuś angielskie "billion" z polskim "bilion" się p------o.
@IksdeHeheh: No tylko, ze tak nie jest. To ze kogos jeszce nie ruszyli nie oznacza, ze "nie ruszaja".
@DrCieplak Ale, że co?
Stanowski jest teraz rzetelnym dziennikarzem?
Jeśli tak działa to może niech Seba z BMW nakręci fejka, że się przyznaje.
Potem wyjdzie, że to fejk więc wykopki stwierdza, że jest niewinny.