Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: bo mężczyźni nie stawiają żadnych wymagań kobietom obecnie. Wystarczy, że istnieją. Tymczasem mężczyzna musi spełniać całą litanię wymagań, od pasji, zainteresowań, umiejętności ciekawej rozmowy, musi być zdecydowany, zaradny i męski, ale jednocześnie empatyczny i wrażliwy. Nie mówię już o pracy, zarobkach itd.
Jak napiszesz coś złego o kobietach to dostaniesz od mężczyzn i kobiet, żeś incel, przegryw i debil. Tymczasem mizoandria u feministek przechodzi płazem, tam żadna kobieta nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jezeli jestes biedny i glupi ale przystojny i trafi Ci sie bogata laska to duzo wniesie, jezeli jestes ustawionym, zaradnym facetem to bilans ujemny, bo malo ktora kobieta jest w stanie dorownac takiemu mezczyznie, lepiej poszukac znajomych
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): - wsparcie
- uczucie
- troska
- dzielenie się wspólnymi chwilami, np. celebrowanie dobrych rzeczy, wsparcie przy porażkach
- pomoc
- ognisko
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): - wszystko jest mega tanie gdy żyjesz we dwójkę vs gdy żyłem jako singiel

Zamykam temat. Może kiedyś zrozumiesz ten argument, pozdrawiam wszystkich 30+
( ͡° ͜
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP): To żyj samotnie, bez kobiety, skoro są takie beznadziejne. W czym problem?

One sobie znajdą kogoś innego, komu będzie zależeć, a ty będziesz zadowolony i będziesz zajmował się swoimi zainteresowaniami, poglądami i wszystkim innym.

Robienie problemu z niczego.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): totalnie z d pytanie.

To Ty sobie zadaj pytanie jaka wartosc dodana powinna wniesc TWOJA KOBIETA i sobie takiej poszukaj.

Wysryw frustrata o frustracji i biernosci zycia
  • Odpowiedz
@mistejk Bo był dobrym człowiekiem i czułam przy nim coś co trudno określić słowami, jakieś specjalne ciepło. Każdy ma wady i tak do tego podchodziłam. Ja też niejednokrotnie denerwowałam go swoimi
  • Odpowiedz