Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +15
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +684
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze
źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz

Bardzo się zgadzam z tym wpisem, że to właśnie ten "średni" statystyczny facet 5/10 ma przesrane bo konkuruje z dosłownie milionami podobnych do siebie + z oskarkami 8/10. Chłopaki 2/10 odpadli nie oszukujmy się.
Bardzo często widuje młodych chłopaków <30lat którzy są po prostu "średni". Są oni zadbani, mają spoko charakter, 180cm wzrostu, niczym się nie wyróżniają. Większość tych średniaczków jest samotna, dlaczego? A no dlatego, że jak piszę do Ciebie 100 pracodawców i każdy z nich mówi, słuchaj przychodź do mnie do pracy, daje 6000 na rękę to co robisz? Skoro masz przesyt podobnych ofert to czekasz na jakąś dużo lepszą. Tak właśnie to wygląda a średnich facetów jest najwięcej. Do takiej kasjerki podbija dziennie 30 Pawełków, każdy z nich jest ŚREDNI, żaden niczym się nie wyróżnia, większość ma 178-182 cm wzrostu, auto za 10k, twarz niczym się nie wyróżnia, coś tam ćwiczy na siłowni ale nie jest jakimś trenerem personalnym. No więc po co ta dziewczyna ma od razu brać pierwszego z brzegu skoro ma ich aż nadmiar i może trochę poczekać a może zjawi się jakiś Oskar 9/10?
Tak jak napisał autor postu wyżej, jeśli jesteś przeciętny 5/10 to masz największą konkurencje. Faceci 2/10 już dawno odpadli. Ty musisz konkurować z innymi typami 5/10 których jest statystycznie najwięcej + z lepszymi od siebie
Odwołując się do mojego wcześniejszego postu to tak to właśnie wygląda w obecnych czasach. Gdy zagadywałem dziewczyny 20-25 lat to miały one facetów którzy albo byli z bogatej rodziny albo byli zajebiście przystojni albo byli trenerami personalnymi. Ja niczym się nie wyróżniłem. A gadania normików mam już dosyć, że kobiety szukają facetów na swoim poziomie. Chyba jak mają 30+lat i chcą się ustatkować...
Z tym zdaniem zgadzam się najbardziej. I dało mi to bardzo do myślenia w sprawie moich poszukiwań partnerki. Nie byłem jedyny który podbił tego dnia do tej dziewczyny i pewnie niczym się nie odróżniałem od innych typów a ona i tak ma kontakt z dużo lepszymi facetami.
#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #depresja #niebieskiepaski #samotnosc
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora