Aktywne Wpisy
Noct +77
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
![Noct - Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie k...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/dcc8ca49f5ff867cf8556b9545792724e5046f4ad74bb3392fd401cd654ee316,w150.png)
źródło: obraz
Pobierz
przemek-ja +72
#nieruchomosci myślę sobię czas aby kupić dom. Nie będę budował bo szkoda mi nerwów, kupie używany bądź gotowy. Przeglądam ceny i c--j wam w dupe dowidzenia
UWAGA! NOWY OPETH!
Nowy album zatytuowany "The Last Will and Testament" ukażę się 11 października tego roku. Będzie to 14 album w dorobku Szwedów. Album wydany po ponad 5 letniej przerwie z nowym perkusistą. Poniżej pierwszy singiel na którym jest growl. Tak proszę państwa, growling. Ostatni raz Åkerfeldt robił to na Watershed w 2008.
źródło: t8eqqpecl2gd1
Pobierz