Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne obserwowanie własnych wątków możecie zmienić w ustawieniach konta ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czekamy na Wasze opinie! Co sądzicie o tej nowej funkcjonalności? Czy jest coś, co chcielibyście w niej zmienić lub dodać? Wasze zdanie jest dla nas niezwykle ważne, ponieważ chcemy, aby Wykop był miejscem, które najlepiej odpowiada na Wasze potrzeby (ʘ‿ʘ)
Pozdrawiamy
Zespół Wykop.pl
[Marka własna; autoreklama]
#wykopchangelog #wykop
źródło: Dyskusje
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: ce4fb2bcbddeb4e4ceb73c3e5bcb89a7c4f29a369a307dfcf54387918b674007
Pobierzźródło: a po co
Pobierzhttps://wykop.pl/link/7505457/9-miesiecy-na-wprowadzenie-nowej-funkcji
Decyzja o tym, że domyślnie jest to WŁACZONE we wszystkich dyskusjach, gdzie użytkownicy dodali komentarz, to raczej NIE JEST dobra decyzja. XD
źródło: comment_1657310197xPBl2QR6XvwK7EbvBCVgOD
Pobierzźródło: wincyj-switchy
Pobierz@mirasKo-Kalwario: Już jest :) https://wykop.pl/ustawienia/powiadomienia
Musiałbym klikać w każde powiadomienie osobno żeby je "wyczyścić" albo kliknąć "wyczyść wszystkie" ale wtedy mi wyczyści też te których nie przeczytałem.
źródło: iga
PobierzDziękujemy, miło nam to słyszeć!
źródło: 1000002208
Pobierz