Wpis z mikrobloga

Proszę, by jakiś redpillowy guru i mistrz zen tej tematyki, który ma lvl 100 i siedzi z brodą w jaskini, bo rozkminił już wszystko wyjaśnił mi w końcu co jest tak na prawdę przyczyną źródłową tego, że jeśli chodzi o polaków to polskie kobiety mają wymagania na poziomie himalajów i wszystko im się nie podoba, ale jak pojawi się mokebe to te wymagania automatycznie w ułamku sekundu osiągają poziom rowu mariańskiego, może mieć nawet 159 wzrostu, być obleśny, zarażony pięcioma wirusami, bezdomny, paskudny, a polki po prostu lecą do niego jak komary do mnie w nocy, żeby mnie #!$%@?ć.

Ja w sumie jestem i tak od 8 lat w związku i już tak raczej leje na to, ale jestem człowiekiem, który rozkminia rzeczywistość i nurtują mnie różne zjawiska, nie mogę tego pojąć co to jest. Czy to jest jakiś czynnik biologiczny, mieszanie puli genetycznej, czy to chodzi bardziej o jakieś wkrętki różowych typu, że chce przeżyć przygodę, spróbować czegoś, a może o typowe kompleksy polskie jakie mają też faceci, że wszystko co jest obce i pochodzi zza granic polski to jest automatycznie 1000 razy lepsze, nawet kupa gofna zza granicy jest lepsza od bryły złota z polski.

Co jest w końcu powodem? A może to jest jeszcze coś innego.

#redpill #blackpill #zwiazki #tinder #randki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #seks #4konserwy
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MakiawelicznyAltruista: lata obecności polski w bloku wschodnim gdzie każdy przyjezdny, nawet byle menel z afryki był z "lepszego świata", kompleksy względem zachodu, reklamy i popkultura która wszędzie wpycha pary murzyn+biała, no i oczywiście całkowity brak wychowania do jakiejkolwiek wstrzemięźliwości seksualnej. nie bez znaczenia jest również fakt że obecnie państwo wszystko zapewni samotnej matce więc kobieta wcale nie musi się martwić o to że wybranek ją zostawi z dzieckiem, nie ma
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista: o tym że laski lecą na czarnych dowiedziałam się z:
- mojej jednej kuzynce i tylko jej z kręgów moich znajomych i rodziny lubiła czarnych, ale ostatecznie nigdy żadnego nie zaliczyła, straciła dziewictwo z obecnym mężem, Polakiem
- na wykopie się z tego śmieją wrzucając madgi z orkami
- na jakichś dziwnych stronach wrzucają wymyślone historyjki o przygodach z czarnymi

Mieszkałam w akademiku gdzie byli Czarni i głównie trzymali się że sobą i nie byłam świadkiem romansowania Polek z czarnymi a różne historie
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: nie wiem czy ciebie przekonuje to czy nie, ale żyjemy w społecznej gospodarce rynkowej gdzie masa rzeczy "publicznych" jest finansowana z podatków mężczyzn (płacących więcej podatków niż kobiety), i dla wielu kobiet to oczywistość że państwo da szpital, pieniądze na dziecko, edukację, żarcie, a jak będzie trzeba to i męża z mieszkania wyrzuci jak kobieta złoży fałszywy donos o znęcanie się. w takich warunkach nie trzeba o niczym myśleć,
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: też myślałem, że to wyolbrzymione ale w ostatnim czasie widzę na ulicy mega dużo par polka + murzyn albo polki z czarnymi dziećmi, ostatnio w barze mlecznym była jedna chyba (aż ciężko było się doliczyć) z pięcioma ciemnymi dzieciakami xD to jakoś chyba eskalowało w ostatnim czasie po prostu
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus:
ale statystycznie to kobiety są beneficjentami obecnego systemu na którego łożą mężczyźni.
https://obserwatorgospodarczy.pl/2020/07/27/kobiety-sa-zdecydowanym-beneficjentem-systemu-w-przeciwienstwie-do-mezczyzn/
kobiety mają w państwie opiekuńczym sojusznika, dzięki któremu nie muszą się martwić czy wybiorą dobrego, czy złego faceta bo państwo zawsze pomoże. mężczyźni muszą za to płacić. panimaju?

@Sir_Lucifer ta, jestem często w dużym mieście wojewódzkim i jak jestem w centrum to mijam dużo takich par - polka z murzynem, arabem, hindusem. odwrotna sytuacja, czyli
mateuszczerski - @AlienFromWenus: 
ale statystycznie to kobiety są beneficjentami obe...

źródło: main_12tymczasem_na_islandii_stabilnie_cho_nier_wno~3

Pobierz
  • Odpowiedz
Mieszkałam w akademiku gdzie byli Czarni i głównie trzymali się że sobą i nie byłam świadkiem romansowania Polek z czarnymi a różne historie się działy

Myślę że to wyolbrzymione zjawisko

@AlienFromWenus:
Dobrej znajomej mąż jest czarnoskóry.
Czasami była okazja pogadać, czy wyjść na jakaś imprezę. Generalnie jej mąż nie lubi imprez itp, bo jest zaczepiany i podrywany przez kobiety. Nie przeszkadza im nawet, że obok jest jego żona.
  • Odpowiedz
Proszę, by jakiś redpillowy guru i mistrz zen tej tematyki, który ma lvl 100 i siedzi z brodą w jaskini, bo rozkminił już wszystko wyjaśnił mi w końcu co jest tak na prawdę przyczyną źródłową tego, że jeśli chodzi o polaków to polskie kobiety mają wymagania na poziomie himalajów i wszystko im się nie podoba, ale jak pojawi się mokebe to te wymagania automatycznie w ułamku sekundu osiągają poziom rowu mariańskiego, może
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista:
Kobiety fetyszuzujące etniczność to niewielka, ale bardziej widoczna grupa, bo są bardziej aktywne w mediach społecznościowych i często łażą do klubów.

Przekładanie takich zachowań na całą populację polek, to tylko wykopowe urojenie.
  • Odpowiedz
@monty16k: z tym przekładaniem tego na całą populację to faktycznie bzdura. Moja jest na przykład rasistką większą niż połowa wykopków, aż czasem przesadza xD Ze swoich obserwacji dodam jeszcze, że w tych mieszanych parach dziewczyny są zazwyczaj 1-4/10 więc może dochodzą do wniosku, że lepszy mokebe bo przynajmniej egzotyczny niż jakiś seba skoro nic lepszego i tak by nie wyrwały.
  • Odpowiedz