Aktywne Wpisy

timek1119 +202
Widząc w gorących post @JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy ze swoimi #przetwory to i ja #chwalesie swoimi
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file9077081310424608598
Pobierz
gnt_1 +447
- Krzychu Bosak zapowiada złożenie zawiadomienia do CBA ws. kredytu naStart
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
- MRiT nagle po miesiącach nacisku na wprowadzenie tego kredytu decyduje o wycofaniu projektu
( ͡° ͜ʖ ͡°) #nieruchomosci
źródło: z30874361IHR,Krzysztof-Bosak
Pobierz

Ja w sumie jestem i tak od 8 lat w związku i już tak raczej leje na to, ale jestem człowiekiem, który rozkminia rzeczywistość i nurtują mnie różne zjawiska, nie mogę tego pojąć co to jest. Czy to jest jakiś czynnik biologiczny, mieszanie puli genetycznej, czy to chodzi bardziej o jakieś wkrętki różowych typu, że chce przeżyć przygodę, spróbować czegoś, a może o typowe kompleksy polskie jakie mają też faceci, że wszystko co jest obce i pochodzi zza granic polski to jest automatycznie 1000 razy lepsze, nawet kupa gofna zza granicy jest lepsza od bryły złota z polski.
Co jest w końcu powodem? A może to jest jeszcze coś innego.
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder #randki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #seks #4konserwy
@MakiawelicznyAltruista: Urojenia z niedoruchania.
- mojej jednej kuzynce i tylko jej z kręgów moich znajomych i rodziny lubiła czarnych, ale ostatecznie nigdy żadnego nie zaliczyła, straciła dziewictwo z obecnym mężem, Polakiem
- na wykopie się z tego śmieją wrzucając madgi z orkami
- na jakichś dziwnych stronach wrzucają wymyślone historyjki o przygodach z czarnymi
Mieszkałam w akademiku gdzie byli Czarni i głównie trzymali się że sobą i nie byłam świadkiem romansowania Polek z czarnymi a różne historie
ale statystycznie to kobiety są beneficjentami obecnego systemu na którego łożą mężczyźni.
https://obserwatorgospodarczy.pl/2020/07/27/kobiety-sa-zdecydowanym-beneficjentem-systemu-w-przeciwienstwie-do-mezczyzn/
kobiety mają w państwie opiekuńczym sojusznika, dzięki któremu nie muszą się martwić czy wybiorą dobrego, czy złego faceta bo państwo zawsze pomoże. mężczyźni muszą za to płacić. panimaju?
@Sir_Lucifer ta, jestem często w dużym mieście wojewódzkim i jak jestem w centrum to mijam dużo takich par - polka z murzynem, arabem, hindusem. odwrotna sytuacja, czyli
źródło: main_12tymczasem_na_islandii_stabilnie_cho_nier_wno~3
Pobierz@MakiawelicznyAltruista: Czyli jesteś obleśnym mokebe mającym 159 cm wzrostu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus:
Dobrej znajomej mąż jest czarnoskóry.
Czasami była okazja pogadać, czy wyjść na jakaś imprezę. Generalnie jej mąż nie lubi imprez itp, bo jest zaczepiany i podrywany przez kobiety. Nie przeszkadza im nawet, że obok jest jego żona.
Kobiety fetyszuzujące etniczność to niewielka, ale bardziej widoczna grupa, bo są bardziej aktywne w mediach społecznościowych i często łażą do klubów.
Przekładanie takich zachowań na całą populację polek, to tylko wykopowe urojenie.
"polki od zawsze były ciekawe jak czarny pier**oli, tylko nigdy wprost nie chciały o tym mówić"