Wpis z mikrobloga

Proszę, by jakiś redpillowy guru i mistrz zen tej tematyki, który ma lvl 100 i siedzi z brodą w jaskini, bo rozkminił już wszystko wyjaśnił mi w końcu co jest tak na prawdę przyczyną źródłową tego, że jeśli chodzi o polaków to polskie kobiety mają wymagania na poziomie himalajów i wszystko im się nie podoba, ale jak pojawi się mokebe to te wymagania automatycznie w ułamku sekundu osiągają poziom rowu mariańskiego, może mieć nawet 159 wzrostu, być obleśny, zarażony pięcioma wirusami, bezdomny, paskudny, a polki po prostu lecą do niego jak komary do mnie w nocy, żeby mnie #!$%@?ć.

Ja w sumie jestem i tak od 8 lat w związku i już tak raczej leje na to, ale jestem człowiekiem, który rozkminia rzeczywistość i nurtują mnie różne zjawiska, nie mogę tego pojąć co to jest. Czy to jest jakiś czynnik biologiczny, mieszanie puli genetycznej, czy to chodzi bardziej o jakieś wkrętki różowych typu, że chce przeżyć przygodę, spróbować czegoś, a może o typowe kompleksy polskie jakie mają też faceci, że wszystko co jest obce i pochodzi zza granic polski to jest automatycznie 1000 razy lepsze, nawet kupa gofna zza granicy jest lepsza od bryły złota z polski.

Co jest w końcu powodem? A może to jest jeszcze coś innego.

#redpill #blackpill #zwiazki #tinder #randki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #seks #4konserwy
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MakiawelicznyAltruista: Chodzi o to co jest promowane w massmediach i która płeć jest bardziej podatna bo jest bardziej społeczna.
Po drugie to trochę mechanizmy ewolucyjne działające w podświadomości. Jak pewnie wiesz to z mieszanek spokrewnionych rodzą się słabsze i w jakimś stopniu opóźnione/ gorsze genetycznie osobniki z defektami.
Stąd facetów i kobiety ciągnie do egzotyki.
  • Odpowiedz
czej leje na to, ale jestem człowiekiem, który rozkminia rzeczywistość i nurtują mnie różne zjawiska, nie mogę tego pojąć co to jest. Czy to jest jakiś czynnik biologiczny, mieszanie puli genetycznej, czy to chodzi bardziej o jakieś wkrętki różowych typu, że chce przeżyć przygodę, spróbować czegoś, a może o typowe kompleksy polskie jakie mają też faceci, że wszystko co jest obce i pochodzi zza granic polski to jest automatycznie 1000 razy lepsze,
  • Odpowiedz
@MakiawelicznyAltruista po prostu wrzucasz wszystkich do tego samego worka. Większość woli białych ale zawsze znajdzie się jakiś odsetek, który będzie wolał egzotykę.
Jak ktoras lubi czarnych to jest ich tak mało w Polsce, że faktycznie mogą nie mieć dużych ptoblemow by dpjie znaleźć łaskę.

Tak samow drugą stronę z azjatkami. Jest ich tak mało w Polsce, że mają ogromne branie bo wszyscy wielbiciele takiej urody się na nie rzucają.
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: znam co najmniej kilka dziewczyn które gustowały w czarnych i każda spała z wieloma czarnymi. Dowód anegdotyczny wiem ale ty przytoczyłaś taki sam. Moim zdaniem nie ma w tym nic złego że kobiety lubią egzotykę. Mi np. Też się podobają Azjatki i to nie dlatego że u p0lek nie mam szans tylko po prostu latynoska i azjatycka uroda do mnie trafia
  • Odpowiedz