Wpis z mikrobloga

@MakiawelicznyAltruista: o tym że laski lecą na czarnych dowiedziałam się z:
- mojej jednej kuzynce i tylko jej z kręgów moich znajomych i rodziny lubiła czarnych, ale ostatecznie nigdy żadnego nie zaliczyła, straciła dziewictwo z obecnym mężem, Polakiem
- na wykopie się z tego śmieją wrzucając madgi z orkami
- na jakichś dziwnych stronach wrzucają wymyślone historyjki o przygodach z czarnymi

Mieszkałam w akademiku gdzie byli Czarni i głównie trzymali się
  • Odpowiedz
Mieszkałam w akademiku gdzie byli Czarni i głównie trzymali się że sobą i nie byłam świadkiem romansowania Polek z czarnymi a różne historie się działy

Myślę że to wyolbrzymione zjawisko

@AlienFromWenus:
Dobrej znajomej mąż jest czarnoskóry.
Czasami była okazja pogadać, czy wyjść na jakaś imprezę. Generalnie jej mąż nie lubi imprez itp, bo jest zaczepiany i podrywany przez kobiety. Nie przeszkadza im nawet, że obok jest jego żona.
  • Odpowiedz
Proszę, by jakiś redpillowy guru i mistrz zen tej tematyki, który ma lvl 100 i siedzi z brodą w jaskini, bo rozkminił już wszystko wyjaśnił mi w końcu co jest tak na prawdę przyczyną źródłową tego, że jeśli chodzi o polaków to polskie kobiety mają wymagania na poziomie himalajów i wszystko im się nie podoba, ale jak pojawi się mokebe to te wymagania automatycznie w ułamku sekundu osiągają poziom rowu mariańskiego, może
  • Odpowiedz
@monty16k: z tym przekładaniem tego na całą populację to faktycznie bzdura. Moja jest na przykład rasistką większą niż połowa wykopków, aż czasem przesadza xD Ze swoich obserwacji dodam jeszcze, że w tych mieszanych parach dziewczyny są zazwyczaj 1-4/10 więc może dochodzą do wniosku, że lepszy mokebe bo przynajmniej egzotyczny niż jakiś seba skoro nic lepszego i tak by nie wyrwały.
  • Odpowiedz