Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: co innego gdzieś bywać a co innego zamieszkać.
Ja też nie byłabym chętna na mieszkanie w miejscu, które mi się kompletnie nie podoba.
Szanuję swoje potrzeby a jedną z nich jest poczucie, że lubię swój dom i przebywanie w nim sprawia mi przyjemność.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @kosmita @Cztero0404 To niestety nie jest bait. Wiem, że trochę problemy pierwszego świata, ale rozwalają mnie takie sytuacje. Może właśnie to przez różnicę wieku i brak jej wiedzy ile kosztuje obecnie wyposażenie oraz różne pierdoły do mieszkania. No i związków przecież z różnicą 10+ lat jest sporo. Ja mam tylko farta, że zdarzył mi się on jak jestem w miarę młody, a nie jak odwali mi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Obawiam się, że umyka Ci w tym wszystkim jedna rzecz - gdyby czuła do Ciebie naturalne, autentyczne pożądanie, to na propozycję wprowadzenia się do Ciebie przystałaby z radością, choćbyś mieszkał w lepiance.

Jej "wymówka" oznacza niestety jedno - jesteś jej bezpieczną opcją, spokojnym i dobrym chłopakiem, potencjalnym żywicielem rodziny.
NIE jesteś jej pierwszym wyborem, najlepszą opcją.

Czy to oznacza, że powinniście się rozstać? Niekoniecznie, natomiast musisz być tego świadomy i wszelkie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim szukając z niebieskim już w czasie pandemii, braliśmy też na szybko, żeby lekkie odświeżenie wystarczyło i można było się wprowadzać. Ale mamy podobne poglądy i dobrze, że nie zostaliśmy dłużej na wynajmie, bo obecnie pewnie byśmy musieli kupić mniejsze lub w gorszej lokalizacji.

W przypadku Twojego różowego to chyba kwestia, że kupiłeś na własną rękę, będąc razem. Raczej też nie konsultowałeś tego mocno z nią, a ona pewnie liczyła, że
  • Odpowiedz
Obawiam się, że umyka Ci w tym wszystkim jedna rzecz - gdyby czuła do Ciebie naturalne, autentyczne pożądanie, to na propozycję wprowadzenia się do Ciebie przystałaby z radością, choćbyś mieszkał w lepiance.

@mirko_anonim: +1. temat można zamknąć. albo możesz też mocniej podrożyć z nią ten temat i pewnie wyjdą jakieś ciekawe smaczki typu nie chce z tobą mieszkać, bo przecież nie zaprosi do ciebie jej kumpla ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: true OP powinien sobie obejrzeć stary filmik Szarpanki jak pokazuje babkę co wyleciała do Afryki mieszkać z mokebiakiem w dosłownie chatce z gówna. Laska nie po to jest z gościem 10 lat starszym, zeby mieszkać w jakims biedackim mieszkaniu XD
  • Odpowiedz