Aktywne Wpisy
Besalama +55
BRTM +219
Ja rozumiem, że można nie lubić Uznańskiej-Wiśniewskiej, ale zarzucanie Sławoszowi tego, że rodzina milionerów załatwiła mu lot w kosmos jest abberacją.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
źródło: slawosz
Pobierz

Cześć, po latach stwierdziłem, że muszę zacząć robić w życiu to, o czym myślałem od dawna i postanowiłem pójść na studia medyczne.
Podszedłem na nowo do matury i nawet dostałbym się na studia, ale chyba coś przeszacowałem w swoich planach i nie wiem co mam teraz robić. Mianowicie, wymyśliłem sobie, że zamieszkałbym w drugim mieszkaniu rodziców (mieszkanie stoi puste).
Oczywiście sam chciałem opłacać czynsz i wszystkie rachunki, więc myślałem że się zgodzą bo by to ich finansowo odciążyło,ale gdy im o tym powiedziałem, to mi dali do zrozumienia, że się nie zgodzą. Co robić? Nie stać mnie na wynajem całego mieszkania, a sam pokoj to dla mnie za mało, bo już mam swoje lata. Co robić?
#lekarski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dotychczas mieszkałem sam, ale w innym mieście i sobie wymyśliłem, że wrócę do rodzinnego na czas studiów. Nie wiem czy po złości. Po prostu uważają że już mam jedne studia to teraz mam do emerytury pracować. To ludzie starszej
Jeśli się nie da, to wynajmij pokój na czas studiów. Może nie wygodnie, ale skoro te studia to wielkie marzenie, to zastanów się czy nie będziesz żałować jak zrezygnujesz, np.za 5 lat
Dzięki za ten nie odpowiadający na moje pytanie wpis. Nikt nie broni iść na pielęgniarstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi