Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jeśli od zawsze myślicie że to mężczyzni są strasznie zazdrośni o swoje partnerki kontrolujący itd to powiem wam że chyba tak nie jest i w drugą stronę działa to mocnej dziś niedziela jutro nie idę do pracy.
Pracowałam trzy miesiące w sklepie takim agro jako kasjerka dealer Stihl i różne rzeczy do ogrodów prowadzonym przez małżeństwo po 50 i wiecie dlaczego mnie wywalają? Bo szanowna żonka uznała że przystawiam się do szefa tj . jej męża XDD
Chłop chyba 53 lata z brzuszkiem,ojciec czwórki dzieci i ja 27 latka wolna chuda bezdzietna się do niego niby "przystawiałam" xDD czyli chyba tylko rozmawiałam i uśmiechałam bo go polubiłam jako szefa a jej to przeszkadzało że się do niego "szczerzę" i mi robiła docinki on ją uspokajał śmiał się z niej ale koniec końców i tak mnie zwolnili więc on też.
Mam dość już ludzi zostało mi na życie 4,5k i się tak stresuje żeby coś znaleźć.
Baba babie babom :( to jej wina bo sobie coś wyobrażała a ja lubiłam tą pracę.
Jak ma ktoś jakiś etat w Dąbrowie Tarnowskiej i okolicach to chętnie się zatrudnię

#pracbaza #zwiazki #logikarozowychpaskow #malzenstwo

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

Kto jest bardziej zazdrosny o partnera?

• Facet 23.0% (20)
  • Baba 77.0% (67)

Oddanych głosów: 87

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim nie ma czegoś takiego jak „płeć bardziej zazdrosna” bo po prostu istnieją jednostki bardzo zazdrosne i kobiety będą mówić że mężczyźni są zazdrośnikami a mężczyźni będą mówić że kobiety są zazdrośnikami.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W mojej pracy jedna starsza pani kazała mężowi pozbyć się opiekunki, bo była pewna, że ta się przystawia do jej wybranka. Do dziadka 87-letniego xD Jeżeli ktoś myśli, że to z wiekiem przechodzi to się grubo myli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Więcej jest atrakcyjnych bab niż mężczyzn(kilkanaście razy więcej). Działa tu zasada popytu i podażu. Atrakcyjny mężczyzna > atrakcyjna kobieta. Większa konkurencja wśród kobiet.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): @Molu co ty gadasz? w 2024 jest więcej przystojniaków niż ładnych bab. Nawet widać po parach że chłop jest o 2 oczka wyżej niż jego laska. Zresztą to logiczne bo chłopów jest więcej, więc jest większy rozkład ładnych.
Na prawdę ładnych kobiet jest mało bo z reguły to są 4/10 z tapetą, włosami, powiększone usta, regulowane brwi + obcisłe ciuchy i wydaje ci się że jest co
  • Odpowiedz
n ją uspokajał śmiał się z niej ale koniec końców i tak mnie zwolnili więc on też.

Mam dość już ludzi

@Kitku_Karola: ostatnio rozpisywałem się pod wpisem choochoo, że konsumuję trochę więcej manosferycznych / redpillowych treści - tam na filmach z usa i uk dużo jest motywów gdzie facetom się tłumaczy, aby laska nie miała kolegów, ani kontaktów z ex, bo to zawsze źle się kończy. I rzeczywiście te laski
  • Odpowiedz
@smallboobslover prawda jest taka że im ktoś większą kontrolę wprowadza i zakazy tym łatwiej o to by ktoś chciał się wyrwać ze związku a jednostki zaburzone czy bez moralności by zdradzały. Także jeśli zakazujesz dziewczynie mieć kolegów w pracy (w sensie że nawet nie wolno jej wspomnieć że była sam na sam w pokoju z mężczyzną w pracy) to bardziej taką osobę pchasz ku tym innym typom. To nie jest tak
  • Odpowiedz