Aktywne Wpisy

Siemanko nocna. Kto też chory? Mózg mi zaraz wypłynieeeee

Melkovva_ +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jeśli od zawsze myślicie że to mężczyzni są strasznie zazdrośni o swoje partnerki kontrolujący itd to powiem wam że chyba tak nie jest i w drugą stronę działa to mocnej dziś niedziela jutro nie idę do pracy.
Pracowałam trzy miesiące w sklepie takim agro jako kasjerka dealer Stihl i różne rzeczy do ogrodów prowadzonym przez małżeństwo po 50 i wiecie dlaczego mnie wywalają? Bo szanowna żonka uznała że przystawiam się do szefa tj . jej męża XDD
Chłop chyba 53 lata z brzuszkiem,ojciec czwórki dzieci i ja 27 latka wolna chuda bezdzietna się do niego niby "przystawiałam" xDD czyli chyba tylko rozmawiałam i uśmiechałam bo go polubiłam jako szefa a jej to przeszkadzało że się do niego "szczerzę" i mi robiła docinki on ją uspokajał śmiał się z niej ale koniec końców i tak mnie zwolnili więc on też.
Mam dość już ludzi zostało mi na życie 4,5k i się tak stresuje żeby coś znaleźć.
Baba babie babom :( to jej wina bo sobie coś wyobrażała a ja lubiłam tą pracę.
Jak ma ktoś jakiś etat w Dąbrowie Tarnowskiej i okolicach to chętnie się zatrudnię
#pracbaza #zwiazki #logikarozowychpaskow #malzenstwo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Kto jest bardziej zazdrosny o partnera?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Na prawdę ładnych kobiet jest mało bo z reguły to są 4/10 z tapetą, włosami, powiększone usta, regulowane brwi + obcisłe ciuchy i wydaje ci się że jest co
@Kitku_Karola: ostatnio rozpisywałem się pod wpisem choochoo, że konsumuję trochę więcej manosferycznych / redpillowych treści - tam na filmach z usa i uk dużo jest motywów gdzie facetom się tłumaczy, aby laska nie miała kolegów, ani kontaktów z ex, bo to zawsze źle się kończy. I rzeczywiście te laski