Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +7
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

#midel #nieruchomosci #kredyt #islandia #bogactwo
powiedział midel, któremu stary ufundował portfolio mieszkań na wynajem na start kariery rentierskiej XD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNapadli tam kogoś??
1. Zrobić dokładnie tak - poświęcić dwa lata żyjąc jak śmieci i niewolnik ale wrócić i już mieć punkt zaczepienia z którym można chociaż niewielki ale jednak swój własny majątek budować
2. Wypłakiwać na forum, gdzie lata mijają, a Ty ciągle w tym samym miejscu będziesz i oczywiście nigdy do niczego nie dojdziesz
@IkdapS_: nie wiem jak prosperowała jego firma bo nie śledziłem sprawozdań, ale fakt jest taki, jak napisałem wyżej - początkowe portfolio rentierskie dostał od bogatego starego. wiem to bo mam z typem wspólnych znajomych, miasto jest małe
źródło: midel-1670
PobierzZaskoczyłeś mnie bo z filmów wynikało ze miał firmę coś z ubraniami później językowa i dobrze szło.
@IkdapS_: @affairz @mickpl siorka kuby np. dostała w darowiźnie 2 mieszkania i lokal usługowy ¯\(ツ)/¯
LD1M/00166350/3
LD1M/00203176/1
LD1M/00216883/4