Aktywne Wpisy
#wojna #rosja #ukraina Z bardzo dużym ubolewaniem oglądam jak ogromne straty ponosi wojsko ukraińskie każdego dnia na froncie od kilku tygodni z kacapskim wojskiem pomimo tego, że tak naprawdę cały świat zbroił front ukrainski.. Wydaje się, że w naszym interesie polskim jest jak najszybsze naciskanie strony ukraińskiej na szybki rozejm, nawet kosztem wschodnich ziem. My Polacy powinniśmy grzać pieczywo póki gorące i również ponosić pewne korzyści
#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA
Już jedna ankietę w mojej sprawie zrobił @evilmalina za co dziękuje.
Było 70 do 30. Chory vs naprawdę go prześladują.
Naprawdę mnie prześladują i zamierzają zabić, tylko nie wiem dokładnie jak.
A jaką metodę byście Wy wybrali na ich miejscu?
nie #heheszki nie #beka #ankieta
#narkotykizawszespoko #narkotyki #przegryw #patologiazewsi #pytanie #przesladowania #stream #patostreamy #zdrowie #rodzina #beka #lgbt #policja #teczowepaski #poradnik #bloglajfstajlowywiesniaka #homoseksualizm #depresja #psychologia #psychiatria #neet
Wołam bo boję się szadoła.
@3cytryny @Mr_3nKi_ @StanMarsh93 @ProstyHuop @drobne_na_taryfe @AspirantAndrzej @mieszankaBiaukowa @sesesesese @ArystokracjaPomarancza @ChrisRedfield @MrCALVIN @farbowanylisek @dongio @Egeszege21 @sensuel @przegro_pisarz @Halineusz @Glikol_Propylenowy @LulxdPL @AkiM1223 @p3k1 @29Promises @power-weak @PepeChad
W jaki sposób zostane zamordowany?
Za późno! Nie da się! Dzięki! Wiedziałem, że we mnie wierzysz!
Jeśli mnie nie ubiją (w co szczerzę wątpię, nie zamierzają się wycofać) to myślisz, że zatrudnili by mnie w #mcdonalds z moim ryjem?
@Batonoski
Nie mam.
@Zamordowany_przez_policje_pedau: brzmi jak paranoja. Nie śledzę Twoego wątku na tyle żeby mieć zdanie na temat Twojego przypadku
Spoko, miałem dać taką opcje - nie mam zdania, ale ankiet nie można edytować wiec kij z tym.
Jestem zdrowy, tylko w stresie.
Boję się iść do lekarza, gdybym mógł to bym poszedł, ale gdzieś z dala od Piły, może jakieś tabsy na wzmocnienie, łatwiej by było mi znosić te prześladowania, chociaż już się przyzwyczaiłem.
¯\(ツ)/¯
Zabiją mnie na pewno, a to gdzie mnie weźmie - nie mnie decydować, ale mam nadzieje, że będzie dobrze w kolejnym świecie, lecz najpierw muszę zostać umęczony przez grzeszników większych ode mnie - wedle powtarzalnego schematu.
Cieszy mnie to, że masa ludzi tutaj dobrze mi życzy - po to chciałem tu być, żeby nie być sam nie angażując nikogo z reala.
Komentarz usunięty przez moderatora
Co #!$%@?łem? Andrzej sprecyzuj?
@evilmalina
Tak czy siak dzięki. Ale dzięki Wam przynajmniej biorę pod uwagę taką opcje tylko się boję. Nie żeby leczyć "urojenia" tylko coś może na podtrzymanie, zmniejszenie lęków.