Problem mam z moralniakiem, bo mam ją teraz zostawić na pastwę losu?
@mirko_anonim: +30 letnią babę na "pastwę losu"? O dzielny rycerzu, mam nadzieję że ona chociaż do miecza przyklęka z wdzięczności za twą opiekę przed pastwą losu.
Zlituj się chłopie i przestań wymyślać p--------y sam przed sobą. Znudziła Ci się relacja to się wyloguj a nie imaginujesz farmazony jak egzaltowana nastolatka.
@mirko_anonim czyli znalazłeś wartościową różową bez guwniaka, ale nie ma ostrych segzów i bez odpałów typowych na zaburzonych 20, więc Twoje zainteresowanie spada i chcesz to skończyć. A od wykopków oczekujesz poklasku i zapewnienia, że młode jurne Julki znajdą się na pęczki? Powodzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie właź w relację z zamiarem zmieniania drugiej strony, albo siebie żeby się dopasować. Docieranie to nie darcie łachów, krew i łzy. Albo coś leży albo stoi. A poza tym ludzie są różnie i serio, nie warto zacinać się na jakiejś grupie wiekowej o obiegowych opiniach na ten temat.
@Dietetyq: Teraz się mogę z Tobą zgodzić. Nikogo nie obrażam, ale akurat zdecydowanie częściej ludzie na takich kierunkach mają dobre wzorce w rodzinie, dlatego wolałam to podkreślić :) Plus, tak jak napisałeś, to bardziej zależy od osoby, bo charakter jest niezależny od wieku
Jak wam nie wychodzi to się rozstań. Bez przesady, to tylko 3 miesiące a nie 3 lata. Lepiej jak się wcześniej rozstaniecie ii będziecie mogli kogoś znaleźć niż się zwodzić.
@mirko_anonim: ale co ci mozna powiedziec, jesli nie wiemy na czym cie zalezy? jesli chcesz rodziny, dzieci i dlugiej relacji to realnie kobieta po 30 nie jest dobrym wyborem - doliczysz z 2 lata na poznanie, potem dziecko to juz kolejne bedzie coraz bardziej ryzykowne (zezleznie od wieku pierwsze tez) + jesli nie wytrenujesz jej to bez cimcirimci sie rozpadnie
jesli nie widzisz sensu to juz odpowiedziales sobie na pytanie
@mirko_anonim: +30 letnią babę na "pastwę losu"? O dzielny rycerzu, mam nadzieję że ona chociaż do miecza przyklęka z wdzięczności za twą opiekę przed pastwą losu.
Zlituj się chłopie i przestań wymyślać p--------y sam przed sobą. Znudziła Ci się relacja to się wyloguj a nie imaginujesz farmazony jak egzaltowana nastolatka.
@mirko_anonim: https://wykop.pl/wpis/77304913/tak-a-propos-tego-wpisu-anonima-https-wykop-pl-wpi
nie właź w relację z zamiarem zmieniania drugiej strony, albo siebie żeby się dopasować. Docieranie to nie darcie łachów, krew i łzy. Albo coś leży albo stoi. A poza tym ludzie są różnie i serio, nie warto zacinać się na jakiejś grupie wiekowej o obiegowych opiniach na ten temat.
@mirko_anonim: Jprdl. Jesteś chirurgiem?:)
@mirko_anonim: dla kobiet, w szczególności zadbanych?
Kpić raczysz dzielny rycerzu, co to własną krwawicą chronisz białogłowe przed pastwą losu
Nikogo nie obrażam, ale akurat zdecydowanie częściej ludzie na takich kierunkach mają dobre wzorce w rodzinie, dlatego wolałam to podkreślić :)
Plus, tak jak napisałeś, to bardziej zależy od osoby, bo charakter jest niezależny od wieku
@mirko_anonim: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: jesteście dorośli
Nie pasuje ci coś, to kończ znajomość.
jesli chcesz rodziny, dzieci i dlugiej relacji to realnie kobieta po 30 nie jest dobrym wyborem - doliczysz z 2 lata na poznanie, potem dziecko to juz kolejne bedzie coraz bardziej ryzykowne (zezleznie od wieku pierwsze tez) + jesli nie wytrenujesz jej to bez cimcirimci sie rozpadnie
jesli nie widzisz sensu to juz odpowiedziales sobie na pytanie