Aktywne Wpisy

mickpl +1629
Dorosłość to jest wtedy kiedy uświadamiasz sobie, że ten kraj to jeden, wielki korupcyjny układ dziadów, które poustawiały się w latach 90. i na początku 00. Dosłownie wszystko jest tu robione pod ich doraźny interes, a po nich choćby potop XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
MamByleJakiNick +604
Już w 2426 roku będzie widoczne w Polsce całkowite zaćmienie Słońca, w komentarzu lista do wołania
#astronomia #kosmos #slonce #planety #ciekawostki
#astronomia #kosmos #slonce #planety #ciekawostki

źródło: temp_file3596695501426769867
Pobierz
https://wykop.pl/wpis/76950763/hej-szukam-wyjasnienia-sytuacji-ktora-mnie-spotkal
Niestety dołączam do tych co dostali raka od #wykop. Po wizycie u neurologa zostałem skierowany na rezonans magnetyczny (opis w załączniku). Jestem skierowany na dalszą diagnostykę poprzez spektroskopię rezonansu magnetycznego, ponieważ guz jest w tak c------m miejscu, że robienie nawet biopsji jest ryzykowne (powiedział neurochirurg). To powinno wyjaśnić z czym walczę. Narazie wiem tyle, że guz jest i nie jest tam on od wczoraj tylko od dłuższego czasu.
Żadnych do tej pory problemów z głową nie miałem (oprócz robienia memów z papieżakiem i hajto xD), dosłownie w ciągu całego mojego czterdziestoletniego życia bolała mnie może z 5 razy. Także nie wiesz z czym żyjesz i co może Cię dopaść.
Wołam tych co coś tam pisali w tamtym wpisie:
@Mikazek @bialy100k @booze_epicure @eugeniusz_geniusz @BlueGryf @mateosz_inbecki @dmde @evan_wykop @dzieju41 @YouCanCallMeBillieGates @Noami @dzek @Lupus_Management @Katiee @Ranger @Horvath @DzikiBomber @xzxzz
#zdrowie #medycyna #rakcontent #oswiadczenie
Taguje też #szczecin jak ktoś ma jakiegoś znajomka / rodzinę, która przechodziła przez coś takiego, chętnie dopytam jakich lekarzy polecają, jakie placówki itd.
źródło: rezonans
PobierzTeraz jest czas na działanie.
Życzę dużo zdrówka! Będzie dobrze!
3majsię
W końcu była przypadkiem na jakiejś konferencji w Warszawie i zobaczyła w przerwie klinikę neurologa to weszła, zapłaciła 200 czy 400 zł i
@6poziomprokrastynacji: zatem ezzz wyjdziesz z tego, za Twe heroiczne czyny błogosławieństwo samego Boga Wszechmogącego jest z Tobą, zdrówka!