Aktywne Wpisy
lady_katarina +935
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +503
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
https://wykop.pl/wpis/76950763/hej-szukam-wyjasnienia-sytuacji-ktora-mnie-spotkal
Niestety dołączam do tych co dostali raka od #wykop. Po wizycie u neurologa zostałem skierowany na rezonans magnetyczny (opis w załączniku). Jestem skierowany na dalszą diagnostykę poprzez spektroskopię rezonansu magnetycznego, ponieważ guz jest w tak c------m miejscu, że robienie nawet biopsji jest ryzykowne (powiedział neurochirurg). To powinno wyjaśnić z czym walczę. Narazie wiem tyle, że guz jest i nie jest tam on od wczoraj tylko od dłuższego czasu.
Żadnych do tej pory problemów z głową nie miałem (oprócz robienia memów z papieżakiem i hajto xD), dosłownie w ciągu całego mojego czterdziestoletniego życia bolała mnie może z 5 razy. Także nie wiesz z czym żyjesz i co może Cię dopaść.
Wołam tych co coś tam pisali w tamtym wpisie:
@Mikazek @bialy100k @booze_epicure @eugeniusz_geniusz @BlueGryf @mateosz_inbecki @dmde @evan_wykop @dzieju41 @YouCanCallMeBillieGates @Noami @dzek @Lupus_Management @Katiee @Ranger @Horvath @DzikiBomber @xzxzz
#zdrowie #medycyna #rakcontent #oswiadczenie
Taguje też #szczecin jak ktoś ma jakiegoś znajomka / rodzinę, która przechodziła przez coś takiego, chętnie dopytam jakich lekarzy polecają, jakie placówki itd.
Teraz jest czas na działanie.
Życzę dużo zdrówka! Będzie dobrze!
3majsię
W końcu była przypadkiem na jakiejś konferencji w Warszawie i zobaczyła w przerwie klinikę neurologa to weszła, zapłaciła 200 czy 400 zł i
@6poziomprokrastynacji: zatem ezzz wyjdziesz z tego, za Twe heroiczne czyny błogosławieństwo samego Boga Wszechmogącego jest z Tobą, zdrówka!