Aktywne Wpisy
Anoncio2111 +106
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
WykopX +7
#rolnictwo
Nigdy nie mam z tym problemu, żeby poczekać, gdy np. kierowca ciężarówki zablokuje ruch przy wyjeździe, bądź przy rozładunku. Zwyczajna ludzka życzliwość.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Xahil nie wiem jak ta sytuacja wyglądała czy byłeś miły czy nie (wtedy też ludzie mogą podobnie reagować) ale po pierwsze żniwa i pewnie w dodatku koło ciebie to jeden dzień dwa w roku to chyba możesz przecierpieć. Nie wierzę też że specjalnie robią to wieczorem żeby cię #!$%@? po robocie ale są różni ludzie
@Szary_Anon: No tak, ja też nie, ale jeszcze parę miesięcy temu to rolnicy blokowali wszystkie drogi i stało się czasami 2-3 godziny w korku bo oni strajkują, im wtedy nie przeszkadzało że blokowali zwykłych ludzi którzy też jechali do pracy czy do rodziny, a teraz jak ludzie mają okazję im odpłacić to nagle akcja żeby im nie przeszkadzać?
Wtedy łamali prawo i
@kilo-bravo: trochę odleciałeś...
@kilo-bravo: przez 2 miesiące w roku to też bym mógł tak #!$%@?ć