@powsinogaszszlaja ale przecież ON nikogo nie pozywa. Pozwy lecą od rodziny która nie popełniła żadnej zbrodni a wylewa się na nią wiadro hejtu. Jak ktoś z twojej rodziny popełni jakieś przestępstwo to ciebie też tak zaplujemy jadem żebyś stracił pracę i mial zniszczone życie.
@Notes: Gdyby ktoś z mojej rodziny popełnił takie przestępstwo, byłbym pierwszym, który wziąłby takiego delikwenta za łeb i wymierzył mu sprawiedliwość. Odsiadka byłaby dla niego zbawieniem.
@Notes: Gdyby żona odcięła się od męża mordercy i publicznie nakłaniała go do powrotu, to zapewne nie musiałaby zmagać się z falą hejtu. Są siebie warci, niech s---------ą.
@powsinogaszszlaja: Temat złapania tego mordercy i wymierzenia sprawiedliwości powinien być tematem drugorzędnym - wina jest oczywista. W pierwszej kolejności powinno się ścigać te osoby które zapewniły mu parasol ochronny i doprowadziły do sytuacji że typ zbiegł i to powinien być grzany temat i ryje osób za to odpowiedzialnych powinny walać się po Internecie. Ale pewnie tylko marzenia
@Serniczek_Szatana a co z ojcem? Ojciec majtczaka też ma się odciąć? Ma pozbawić syna nazwiska czy jak?
@powsinogaszszlaja Już to widzę jak żona majtczaka siedzi se w domu a on wpada po walizkę i mówi że w--------a z domu i po minucie jest już na lotnisku… a baba zdezorientowana ma niby jakąś sprawiedliwość wymierzać.
A co z ojcem który nawet z nimi nie mieszka? Miał zorganizować armię ruskich najemców
@powsinogaszszlaja zamiast inwektyw to może jakieś konstruktywne argumenty? Bo do tej pory od wielu dni czy tam tygodni słyszę że „majtczakowa trzeba d-----c i uj” Ale dlaczego? I co złego zrobiła? Tego już nikt nie potrafi napisać. Odciąć się? - wyżej napisałem, że wykopki pod jednym z wpisów powiedziały że to by było pod publiczkę. Rozwód? No tak. Wystarczy pójść do urzędu i ktoś klepnie rozwód zaocznie i cyk. Zwłaszcza że zgodnie
@Crisu ale dlaczego ma siedzieć cicho jak ludzie ja zlinczowali i straciła pracę i kontrakty biznesowe? Czemu ona (osoba nieinna która niczego nie zrobiła) ma cierpieć za kogoś innego?
Czemu pomyje wylewa się na nią i tylko na nią a przecież ojciec majtczaka również złożył pozwy bo hejterzy zaczęli niszczyć jego firme
Dlaczego nienawiść wykopków znowu skierowana jest tylko w stronę kobiety (niewinnej)
Gdyby ktoś z mojej rodziny popełnił takie przestępstwo, byłbym pierwszym, który wziąłby takiego delikwenta za łeb i wymierzył mu sprawiedliwość. Odsiadka byłaby dla niego zbawieniem.
@powsinogaszszlaja: Sebastianku spakowałam Ci ulubione kanapeczki do tego Dubaju. Pamiętaj że jutro tata Cię odwozi na lotnisko.
@powsinogaszszlaja: ja nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Gdyby mój syn/żona była zamieszana w morderstwo i ot tak sobie uciekła to nie czekał bym na lepsze czasy az sprawa przycichnie i znowu można wrócić do bycia szczęśliwa rodzinką tylko brał rozwód i stwierdził ze nie chce ich widzieć do momentu kiedy nie stawią się w sądzie.
Ale widać krew zabitych na pieniądzach nie śmierdzi.
@powsinogaszszlaja Ten frajer jest za chudy w uszach, żeby taki cyrk się o---------ł, albo jakaś gruba ryba z nim wtedy jechała, albo ma na kogoś ważnego mocne haki. Nikt normalny nie ryzykowałby takiej inby dla takiego lapsa.
@jamajskikanion @powsinogaszszlaja jasne jasne, tak by było xD Abstrachujac już nawet od sprawy majtczaka to ty nawet nie wiesz jak zareagujesz w tak skrajnie stresowej sytuacji No ale udawać wam prawych i sprawiedliwych nie zabronie i obyście nigdy tego typu sytuacji nie doświadczyli
Gdyby ktoś z mojej rodziny popełnił takie przestępstwo, byłbym pierwszym, który wziąłby takiego delikwenta za łeb i wymierzył mu sprawiedliwość. Odsiadka byłaby dla niego zbawieniem.
@powsinogaszszlaja: nie wierzę że taki komentarz ma najwięcej plusów (ಠ‸ಠ)
To trzeba być chyba spierdoxem bez żadnych relacji rodzinnych i wyobraźni, żeby tak po prostu siedzieć za biurkiem i powiedzieć że własnemu synowi zrobiło tak potężny w------l, że wolałby pójść do
#majtczak #afera #a1
źródło: List gończy, nota
PobierzPozwy lecą od rodziny która nie popełniła żadnej zbrodni a wylewa się na nią wiadro hejtu.
Jak ktoś z twojej rodziny popełni jakieś przestępstwo to ciebie też tak zaplujemy jadem żebyś stracił pracę i mial zniszczone życie.
A teraz spadaj.
W pierwszej kolejności powinno się ścigać te osoby które zapewniły mu parasol ochronny i doprowadziły do sytuacji że typ zbiegł i to powinien być grzany temat i ryje osób za to odpowiedzialnych powinny walać się po Internecie. Ale pewnie tylko marzenia
@powsinogaszszlaja
Już to widzę jak żona majtczaka siedzi se w domu a on wpada po walizkę i mówi że w--------a z domu i po minucie jest już na lotnisku… a baba zdezorientowana ma niby jakąś sprawiedliwość wymierzać.
A co z ojcem który nawet z nimi nie mieszka? Miał zorganizować armię ruskich najemców
@Notes: Tyś taki durny, czy takiego udajesz?
Bo do tej pory od wielu dni czy tam tygodni słyszę że „majtczakowa trzeba d-----c i uj”
Ale dlaczego? I co złego zrobiła? Tego już nikt nie potrafi napisać.
Odciąć się? - wyżej napisałem, że wykopki pod jednym z wpisów powiedziały że to by było pod publiczkę.
Rozwód? No tak. Wystarczy pójść do urzędu i ktoś klepnie rozwód zaocznie i cyk. Zwłaszcza że zgodnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Czemu pomyje wylewa się na nią i tylko na nią a przecież ojciec majtczaka również złożył pozwy bo hejterzy zaczęli niszczyć jego firme
Dlaczego nienawiść wykopków znowu skierowana jest tylko w stronę kobiety (niewinnej)
@Notes: Wszystko po kolei.
@powsinogaszszlaja: Sebastianku spakowałam Ci ulubione kanapeczki do tego Dubaju. Pamiętaj że jutro tata Cię odwozi na lotnisko.
Ale widać krew zabitych na pieniądzach nie śmierdzi.
Abstrachujac już nawet od sprawy majtczaka to ty nawet nie wiesz jak zareagujesz w tak skrajnie stresowej sytuacji
No ale udawać wam prawych i sprawiedliwych nie zabronie i obyście nigdy tego typu sytuacji nie doświadczyli
@powsinogaszszlaja: nie wierzę że taki komentarz ma najwięcej plusów (ಠ‸ಠ)
To trzeba być chyba spierdoxem bez żadnych relacji rodzinnych i wyobraźni, żeby tak po prostu siedzieć za biurkiem i powiedzieć że własnemu synowi zrobiło tak potężny w------l, że wolałby pójść do