Wpis z mikrobloga

@powsinogaszszlaja ale przecież ON nikogo nie pozywa.
Pozwy lecą od rodziny która nie popełniła żadnej zbrodni a wylewa się na nią wiadro hejtu.
Jak ktoś z twojej rodziny popełni jakieś przestępstwo to ciebie też tak zaplujemy jadem żebyś stracił pracę i mial zniszczone życie.
  • Odpowiedz
@Notes: Gdyby ktoś z mojej rodziny popełnił takie przestępstwo, byłbym pierwszym, który wziąłby takiego delikwenta za łeb i wymierzył mu sprawiedliwość. Odsiadka byłaby dla niego zbawieniem.

A teraz spadaj.
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: Temat złapania tego mordercy i wymierzenia sprawiedliwości powinien być tematem drugorzędnym - wina jest oczywista.
W pierwszej kolejności powinno się ścigać te osoby które zapewniły mu parasol ochronny i doprowadziły do sytuacji że typ zbiegł i to powinien być grzany temat i ryje osób za to odpowiedzialnych powinny walać się po Internecie. Ale pewnie tylko marzenia
  • Odpowiedz
@Serniczek_Szatana a co z ojcem? Ojciec majtczaka też ma się odciąć? Ma pozbawić syna nazwiska czy jak?

@powsinogaszszlaja
Już to widzę jak żona majtczaka siedzi se w domu a on wpada po walizkę i mówi że w--------a z domu i po minucie jest już na lotnisku… a baba zdezorientowana ma niby jakąś sprawiedliwość wymierzać.

A co z ojcem który nawet z nimi nie mieszka? Miał zorganizować armię ruskich najemców
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja zamiast inwektyw to może jakieś konstruktywne argumenty?
Bo do tej pory od wielu dni czy tam tygodni słyszę że „majtczakowa trzeba d-----c i uj”
Ale dlaczego? I co złego zrobiła? Tego już nikt nie potrafi napisać.
Odciąć się? - wyżej napisałem, że wykopki pod jednym z wpisów powiedziały że to by było pod publiczkę.
Rozwód? No tak. Wystarczy pójść do urzędu i ktoś klepnie rozwód zaocznie i cyk. Zwłaszcza że zgodnie
  • Odpowiedz
@Crisu ale dlaczego ma siedzieć cicho jak ludzie ja zlinczowali i straciła pracę i kontrakty biznesowe? Czemu ona (osoba nieinna która niczego nie zrobiła) ma cierpieć za kogoś innego?

Czemu pomyje wylewa się na nią i tylko na nią a przecież ojciec majtczaka również złożył pozwy bo hejterzy zaczęli niszczyć jego firme

Dlaczego nienawiść wykopków znowu skierowana jest tylko w stronę kobiety (niewinnej)
  • Odpowiedz
Gdyby ktoś z mojej rodziny popełnił takie przestępstwo, byłbym pierwszym, który wziąłby takiego delikwenta za łeb i wymierzył mu sprawiedliwość. Odsiadka byłaby dla niego zbawieniem.

@powsinogaszszlaja: Sebastianku spakowałam Ci ulubione kanapeczki do tego Dubaju. Pamiętaj że jutro tata Cię odwozi na lotnisko.
  • Odpowiedz
@powsinogaszszlaja: ja nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Gdyby mój syn/żona była zamieszana w morderstwo i ot tak sobie uciekła to nie czekał bym na lepsze czasy az sprawa przycichnie i znowu można wrócić do bycia szczęśliwa rodzinką tylko brał rozwód i stwierdził ze nie chce ich widzieć do momentu kiedy nie stawią się w sądzie.

Ale widać krew zabitych na pieniądzach nie śmierdzi.
  • Odpowiedz
  • 1
@powsinogaszszlaja Ten frajer jest za chudy w uszach, żeby taki cyrk się o---------ł, albo jakaś gruba ryba z nim wtedy jechała, albo ma na kogoś ważnego mocne haki. Nikt normalny nie ryzykowałby takiej inby dla takiego lapsa.
  • Odpowiedz
Gdyby ktoś z mojej rodziny popełnił takie przestępstwo, byłbym pierwszym, który wziąłby takiego delikwenta za łeb i wymierzył mu sprawiedliwość. Odsiadka byłaby dla niego zbawieniem.

@powsinogaszszlaja: nie wierzę że taki komentarz ma najwięcej plusów ()

To trzeba być chyba spierdoxem bez żadnych relacji rodzinnych i wyobraźni, żeby tak po prostu siedzieć za biurkiem i powiedzieć że własnemu synowi zrobiło tak potężny w------l, że wolałby pójść do
  • Odpowiedz