Aktywne Wpisy
mickpl +537
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
PanNieznanypl +134
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
Mam mieć staż w lecznicy wiec musze się najpierw zarejestrować jako bezrobotna. I do tego potrzebowałam swiadectwa pracy z UOP i jak się okazało babka chce jeszcze zaświadczenie od byłego pracodawcy z umowy zlecenia lol
No i tu się robi problem bo baba mi tego nie chce wydać, w ogóle mi nie odpisuje, nie odbiera, nic. A to prywatna restauracja więc nie mam do kogo wyżej się zgłosić
Umowę mi obsikal kot współlokatorki wiec juz w ogóle lipa
Zastanawiam się czy w takiej sytuacji mogę przynieść papier z zusu? To zaświadczenie o zarobkach w danym okresie u danego pracodawcy. No bo co innego mam niby przynieść
W ogóle ten papier ze zlecenia jest konieczny?
Help bo ja już nie wiem co robić
#pomocy #prawo #pytanie #pytaniedoeksperta #gownowpis #zalesie