No i teraz chodzę z tą różowa od paru miesięcy i za każdym razem jak place za jakąś kolację, kupuje jej jakiś prezent lub np funduje bilety lotnicze bo u niej cienko z kasą to przypominam sobie jak ona przez lata kupowała wycieczki na Malediwy, do Meksyku czy do Stanów. A jej były mąż w ogóle się nie dokładał bo za co?
✨️ Autor wpisu (OP): @filozof900 @sberatel czy to samo byś powiedział lub powiedziała różowej? "p-----l pieniądze, kupuj temu golodupcowi następne wakacje bo on taki dobry chłop. A to że wydał majątek na była żonę i jej kupował diamenty to kogo to obchodzi"
mówisz p-----l pieniadze ale pieniądze to mój czas w pracy tak? Poświęciłem kawałek mojego zycia na coś co nie lubię robic by w zamian miec pieniędzy à
@mirko_anonim: Ogólnie strasznie dziwnie wygląda Twoja narracja - z jednej strony piszesz o setkach par na Tinderach, tym jak super wyglądasz i teraz zarabiasz, a bierzesz sobie laskę po swoim primie, po rozwodzie i z hipotekami.
@mirko_anonim: nie, moim problemem w podobnym wieku jest:
- brak czipsów na chacie - niby dobrze bo bym zjadł, ale może i lepiej bo się nie opycham - że film w kinie w dziwnej godzinie grają, mam nadzieję że tłumów w nim
to jak Ci nie
mówisz p-----l pieniadze ale pieniądze to mój czas w pracy tak? Poświęciłem kawałek mojego zycia na coś co nie lubię robic by w zamian miec pieniędzy à
@mirko_anonim: czyli chodzisz z jakąś starą dupą, która nie ma kasy?
A nie lepiej wziąć młodą?
I tak płacisz, ale przynajmniej ma jeszcze perspektywy.
Podział majątku, ale mąż wziął pieniądze (jakie?) i kobita nie musi spłacać mieszkania byłemu?
Prawniczka i nie stać ją na ratę?
@mirko_anonim: nie, moim problemem w podobnym wieku jest:
- brak czipsów na chacie - niby dobrze bo bym zjadł, ale może i lepiej bo się nie opycham
- że film w kinie w dziwnej godzinie grają, mam nadzieję że tłumów w nim