Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +213
Dobra, jak te nieudaczniki nie potrafią sobie poradzić to trzeba wziąć sprawy we własne ręce
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
źródło: temp_file8887991432412617333
Pobierz
LukaszTV +272

To co widzicie na zdjęciu (z netu) to kombajn zbożowy - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie miastowi tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi 5 tys. zł.
Dzwońcie na Policję - niech wieśniaki płacą.
źródło: GJCCvmPWEAA1Wil
PobierzWszystkim plusujacym ten wpis zycze w najblizszej i najdalszej przyszlosci zarcie gruzu i plyt meblowych z glodu wy tepe....
@K-S-: nie. Źli rolnicy, bo mi blokowali przejazd przez miasto i to nie z powodu zielonego ładu, bo przecież głosowali na tych co im ten zielony ład wprowadzili.
@ExtraPensja: można zglaszać to i to
A... to ty też jeździsz z takim hederem na publicznej drodze? Może zajmij się zdejmowaniem i ciągnięciem na przyczepie,
źródło: temp_file8503801050093481964
PobierzProtestowali nie po to by tobie zablokować drogi, tylko by rząd zrobił coś z ukraińsim zbożem oraz zielonym ładem. Żadna z tych spraw nie była konsultowana społecznie. A obie mają wpływ na cały kraj.
Z tym głosowaniem to już pomijam kto na kogo głosował. Ale do cholery co to za fucklogic, jeżeli głosowałem na jakąś partię to nie mogę protestować gdy o----------ą? Rozumiem
Ale prawda jest taka że prędzej nauczycie się jednak zdejmować ten balast
@wolny_kot a którzy by im tego nie wprowadzali?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzBeka z wykopków
Opie, UE ma najbardziej wyśrubowane standardy co do produkcji żywności. Na Ukrainie walą pestycydy które u nas wycofano x lat temu.