Pamiętacie protesty rolników? A więc czas zapłaty nadchodzi:
To co widzicie na zdjęciu (z netu) to kombajn zbożowy - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie miastowi tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi 5 tys. zł. Dzwońcie na Policję - niech wieśniaki płacą.
@ExtraPensja: zesraja sie bez dotacji doplat i krusu ktore im oplacam. A ta ich zywnosc to.najgorsze guano. Faszerowane pestycydami i antybiotykami. Jak chcieli im dac kase na to zeby produkowali jadalne jedzenie, to sie zesrali politycznie.
@beconase: lol i co z tego. U mnie w gminie jest groga gruntowa/szutrowa która jest jednocześnie drogą powiatową czyli publoczną. Jak gdzieś nie ma wylanego asfaltu to nie znaczy że nie jest to droga publiczna XDD
Pamiętam, też mnie denerwowały (musiałem niektóre odcinki S-ek omijać), ale je popierałem, podobnie jak większość Polaków:
@Flavius_Claudius_Iulianus: Te sondaże są nieprawidłowo przeprowadzone i to najpewniej celowo, bo błąd metodologii jest aż palący w oczy. "Większość Polaków" nie spotyka na swojej drodze kombajnu i nie została dotknięta protestem. :)
@naganiaczherculesa: Może dlatego, że jak takie coś się w-------i w samochód to jego pasażerowie nie mają szans, a leniwy śmierdziel ryzykuje życiem innych użytkowników drogi dla dosłownie 2-3 minut oszczędności.
Już widzę jak ktoś rezygnuje z dalszej trasy i zatrzymuje się na środku drogi, żeby zdać
@wolny_kot: Wlasnie zarcie jest tym faszerowane glownie na zachodzie, wrzucali Ci tu ludzie wykresy ale chyba nie mozesz ich rozczytac prawidlowo. XD Wlasnie przez zachodnie koncerny rolnicze sa narzucane regulacje zeby produkowac jak najwiecej, najgorszej jakosciowo paszy dla ludzi, pryskanej i nawozonej czym sie da, zeby roslo szybko i duzo z marna wartoscia odzywcza. Wez kiedys kup sobie pomidora od jakiegos losowego rolnika i drugiego z marketu, wyhodowanego w holandi
@SzyszQ: typie. Masz 60 000 akcji na koncie ws moich 6000. Biorac pod uwage ze nabiles to w 8 lat a ja w 2, to marnujesz tu ponad 2x wiecej czasu niz ja xD A to, że masz wpisy i znaleziaka niskiej jakosci ktore nikogo nie interesuja, to juz twoj problem nie moj.
Wlasnie zarcie jest tym faszerowane glownie na zachodzie,
@ExtraPensja: zdziwił bys się właśnie. Nasze mięso wielokrotnie przekracza normy antybiotyków i często na zachodzie nie przechodzi badań. Wolę kupować jedzenie pochodzące od profesjonalnych producentów w których jest badane, niż od naszych januszy rolnictwa.
@wolny_kot: Ty nie dbasz o bezpieczeństwo, tylko się mścisz, co zaznaczyłeś w pierwszym zdaniu. Gdyby rolnicy głosowali na twoją partię, to byś och popierał. Taki to z ciebie obrońca bezpieczeństwa.
To co widzicie na zdjęciu (z netu) to kombajn zbożowy - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie miastowi tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi 5 tys. zł.
Dzwońcie na Policję - niech wieśniaki płacą.
@ExtraPensja: nie. Nie będę. Prędzej oni będą żarli gruz bez nas
A ta ich zywnosc to.najgorsze guano. Faszerowane pestycydami i antybiotykami.
Jak chcieli im dac kase na to zeby produkowali jadalne jedzenie, to sie zesrali politycznie.
@beconase: lol i co z tego. U mnie w gminie jest groga gruntowa/szutrowa która jest jednocześnie drogą powiatową czyli publoczną. Jak gdzieś nie ma wylanego asfaltu to nie znaczy że nie jest to droga publiczna XDD
@Flavius_Claudius_Iulianus: Te sondaże są nieprawidłowo przeprowadzone i to najpewniej celowo, bo błąd metodologii jest aż palący w oczy. "Większość Polaków" nie spotyka na swojej drodze kombajnu i nie została dotknięta protestem. :)
@naganiaczherculesa: Może dlatego, że jak takie coś się w-------i w samochód to jego pasażerowie nie mają szans, a leniwy śmierdziel ryzykuje życiem innych użytkowników drogi dla dosłownie 2-3 minut oszczędności.
Wlasnie przez zachodnie koncerny rolnicze sa narzucane regulacje zeby produkowac jak najwiecej, najgorszej jakosciowo paszy dla ludzi, pryskanej i nawozonej czym sie da, zeby roslo szybko i duzo z marna wartoscia odzywcza.
Wez kiedys kup sobie pomidora od jakiegos losowego rolnika i drugiego z marketu, wyhodowanego w holandi
@wolny_kot: wcale nie chodzi ci o bezpieczeństwo, nie ściemniaj
@SzyszQ: typie. Masz 60 000 akcji na koncie ws moich 6000.
Biorac pod uwage ze nabiles to w 8 lat a ja w 2, to marnujesz tu ponad 2x wiecej czasu niz ja xD
A to, że masz wpisy i znaleziaka niskiej jakosci ktore nikogo nie interesuja, to juz twoj problem nie moj.
@wolny_kot: zgłaszanie za stwarzanie niebezpieczeństwa - tak. Ale w ramach "zapłaty"? Idź do lekarza póki nie jest za późno.
@ExtraPensja: zdziwił bys się właśnie. Nasze mięso wielokrotnie przekracza normy antybiotyków i często na zachodzie nie przechodzi badań. Wolę kupować jedzenie pochodzące od profesjonalnych producentów w których jest badane, niż od naszych januszy rolnictwa.
Gdyby rolnicy głosowali na twoją partię, to byś och popierał. Taki to z ciebie obrońca bezpieczeństwa.