Aktywne Wpisy

matkawielebna +144

Tyrande +100
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: image
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora
Ludzie są z-----i. Stosuje zasadę ograniczonego zaufania do ludzi
@mirko_anonim: w pracy to ograniczone zaufanie ma się do każdego - kobiet i mężczyzn po równo
nie jest to istotne jak ktoś wygląda, jaką ma płeć tylko czy umie czy nie umie zrobić zadanie i mi pomóc
pewnie w innych bardziej "miękkich" tematach jest inaczej - ale w takich inżynieryjnych kwestiach chodzi o zrobienie zadania i ciężko nawet żeby ktoś
@NieWiemWiecSieWypowiem: ale coś mi się zdaje, że Ty z taką mentalnością to tak samo będziesz traktował KOGOKOLIWEK kto będzie chciał jakiejś pomocy
ale oczywiście jak Ty czegoś nie będziesz wiedział to po sekundzie call i pytanie "a ja to zrooobić?"
więc jak gadasz takie teksty to masz jakąś awersje
@mirko_anonim: np. tak że pracuje w dużym zakładzie, gdzie pracują prawie same chłopy bo branża to przemysł ciężki. Oczywiście jest pozatrudnianych kilka kobiet od prac biurowych, ale mają osobne biura z osobnym wejściem i w ciągu 5 lat pracy widziałem je może z 4 razy. Wcześniej pracowałem w firmie z samymi babami i mocno nie polecam. Darcie ryja, płacze, jakieś trzaskania drzwiami, fochy i inne
@mirko_anonim: Polecam zasadę do ogólnego ograniczenia do osób w miejscu pracy, bez podziału na płeć.
Szczerze mówiąc to więcej nieprzyjemnych sytuacji spotkało mnie od niebieskich niż od różowych.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Są też ludzie których poznajesz i nie są twoimi przyjaciółmi, ale na przykład potem razem robicie interesy mniejsze i większe.
@mirko_anonim:
Oczywiście, że tak, nawet w życiu prywatnym
Nie można im ufać w niczym. Kobieta to zupełnie inne zwierze.
Teraz nawet facetom, nie mylić z mężczyznami, nie można ufać.
Dlatego, że martiarchat sprał im tag mózgi, że myślą jak laski.