Aktywne Wpisy
CrokusYounghand +237
jakaś p0lka, której stary wszystko zasponsorował, jest teraz stawiana na piedestał, jako młoda i ambitna k0bieta, której świat się powinien kłaniać w pas i brać z niej przykład. a ty robaku siedzący w kołchozie, którego nie stać na zakup gównianej kawalerki w powiatowym, d--a cicho, bo psujesz powietrze takim wspaniałym tytanom wstawiania o 4 rano.
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
UnderThePressure +67
Prosta ankieta.
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
#niebieskiepaski #rozowepaski #wykop #ankieta #wykop30plus #wykop40plus #wykop50plus #wykop60plus #wykoppogrzebplus
Ile masz lat?
- <20 3.9% (251)
- <30 32.5% (2078)
- <40 46.0% (2946)
- <50 9.9% (635)
- <60 3.7% (238)
- >60 4.0% (253)
@SbigniewZtonoga: ja po prostu mocno schudłem. Tam w bicku jest z 35 cm po redu. Skończyłem na 68 kg a i tak już nie byłem w stanie ruszyć oponki pod pępkiem! Ja byłem (i w zasadzie ciągle jestem) skinnyfatem. Zdjęcia to też wiesz, kwestia światła. Testo dość niski - okolice 400-420 wtedy. Dzienna
@In_thrust_we_trust: Podbijam pytanie, co na strzykawie wariacie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@reseted Wydawało mi się, że wygląda to na całkowicie naturalną przemianę, ale jak widać dla Wykop to za wiele. xD
Zawsze podpisuje w transformacji że jest nie naturalna jeśli taka jest, ostatnio nawet napisałem co leciało. :)
W przyszłości mógłbyś zawsze dodawać taką informację oraz np. ile treningów/cardio w tygodniu było robione dla zobrazowania ile dana sylwetka wymaga pracy, bo sama informacja, że pół roku niewiele