Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Plamka84: że albo robisz sobie żarty, albo jesteś jakimś #!$%@? półbogiem z #!$%@? genami xD

@SbigniewZtonoga: ja po prostu mocno schudłem. Tam w bicku jest z 35 cm po redu. Skończyłem na 68 kg a i tak już nie byłem w stanie ruszyć oponki pod pępkiem! Ja byłem (i w zasadzie ciągle jestem) skinnyfatem. Zdjęcia to też wiesz, kwestia światła. Testo dość niski - okolice 400-420 wtedy. Dzienna
  • Odpowiedz
@Lewusx: Zapytałem normalnie, bo wiem, że dotychczas sam otwarcie przyznawałeś się do tego, że kujesz dupę stąd masz też wyniki, w przeciwieństwie do wielce szanownie (z-------o) towarzystwa na wszelkiej maści instagramach, którzy podpisują się jako naturale, a kują dupę czym popadnie. Zakładałem, że tutaj też może coś podopieczny miał dorzucone na poprawę efektów, pytanie jak pytanie, ale ujęte w charakterystyczny dla tego miejsca sposób. Natomiast Ty się spiąłeś jakbyśmy Ci
  • Odpowiedz
  • 1
@SbigniewZtonoga: Atrofia nie ma wpływu na nic związanego z ruchaniem.

@reseted Wydawało mi się, że wygląda to na całkowicie naturalną przemianę, ale jak widać dla Wykop to za wiele. xD

Zawsze podpisuje w transformacji że jest nie naturalna jeśli taka jest, ostatnio nawet napisałem co leciało. :)
  • Odpowiedz
@Lewusx: Ja wychodzę z założenia, że lepiej niczego nie zakładać, tylko dopytać, właśnie aby przeciwstawiać się zakłamaniu, które panuje w sieci, a zwłaszcza w kwestiach wyglądu, tyczy się to obu płci. Jeśli więc było na sucho, to spoko, tyle wystarczyło ;)
W przyszłości mógłbyś zawsze dodawać taką informację oraz np. ile treningów/cardio w tygodniu było robione dla zobrazowania ile dana sylwetka wymaga pracy, bo sama informacja, że pół roku niewiele
  • Odpowiedz