Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +17
źródło: temp_file4580251848123929250
Pobierz
annlupin +9
jeszcze jeden horror obejrze i do spanka ide nom dobranoc albo miłego dnia dla was
źródło: annlupin20250419
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4580251848123929250
Pobierz
źródło: annlupin20250419
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#plodnosc #invitro #macierzynstow
Dorosłam do tego aby przestać się oszukiwać, że będzie lepiej.
Szukam banku płodności aby przechować swoje komórki na wypadek jakbym musiała rozważać invitro bo nie wyrobię się naturalnie.
Proszę o polecenia, jeśli sam ktoś doświadczył takich procedur to liczę na zestawienie kosztówZ
Mam 28 lat i nic nie wyszło poza wyjściem za mąż. Zarobki wysokie, ale nie na tyle aby ogarnąć sobie miejsce do życia - obecnie kisimy się w wynajmowanej kawalerce na obrzeżach miasta i czuję się jak kura w klatce nie wiele większej niż ona sama.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pobranie komórek jajowych to nie jest od tak obojętna dla organizmu zabawa.
Lepiej tą kasę poświęć na komplet badań żeby sprawdzić czy masz znacznie podwyższone ryzyko niepłodności (np. pcos).
@mirko_anonim: wspołczuje, ale późne macierzyństwo jest o wiele trudniejsze i cięższe niż to, ze mielibyście dziecko w najbliższym czasie. Znam laski w moim otoczeniu co czekały do 40 i jak zaszły, to dostały p-------a na punkcie ciąży a potem zeby donosic geriatryczną ciąże. Z doświadczenia wiem, ze NIGDY nie ma dobrego czasu na
inb4: nie jest
P.S.W Europie średnio kobiety zachodzą w pierwszą ciążę w wieku kilka lat starszym niż twój obecny, a ty histeryzujesz jakby to był ostatni dzwonek. Zrób sobie normalne testy na
@Fin_de_partie: tak dokładnie podpisuje się pod tym obiema rękami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91