Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +595
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +125
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

Kwota do zapłaty 95 zł + 30 zł za pozyskanie danych właścicieli z CEPIK.
Płacić dla świętego spokoju, czy olać? Grożą windykacją/sądem. W każdym razie jest dwóch właścicieli, do nich skierowany jest list więc nie wiedzą kto parkował. Proszą o wskazanie kierowcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dodatkowo mam paragon, że w momencie wystawiania mandatu kierowca przebywał w sklepie - podobno wystarczy do anulowania?
#parking #europark #apcoa #prawo #parkowanie
@DurzyPszypau wystarczy jako dowód na to, że to ty parkowałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) I wtedy jedyna linia obrony zostanie słabe oznakowanie parkingu i fakt, że mogłeś przeoczyć.
Przecież ta firma żyje z tych karnych opłat, w regulaminach jest info że ta opłata jest za niepobranie biletu a nie
Na samego EuroPark to złożyłem zawiadomienie do UKiK i czekam co mi odpowiedzą zanim się do tych złodziei odezwę.
Zastanawiam się tylko czy gdy to zrobię to podać swoje dane czy też