Aktywne Wpisy

Zimny-jak-lod +19
Ludzi w galeriach handlowych pełno, ubrania kupują na potęgę, w restauracjach gdzie piwko za 20 zł pełno ludzi, zakorkowane ulice nowymi samochodami, małolaty z iphone i kurtkami po 2000 zł. Gdzie ten kryzys? Rośnie bezrobocie, młodzi bez pracy, firmy się zamykają itp, ale tego nie widać na ulicach, dużych miast? Owszem jakieś mini sklepy widzę, że "do wynajmu" lokal, ale tak to gdzie ten kryzys? Może jednak to wszystko nie piehdolnie? (
źródło: 362ac144-1cf6-40b5-80a4-cb5d828e48e8-eivg-3uwsaacshb
Pobierz
uranium14 +52

https://zeszyty-naukowe.awl.edu.pl/resources/html/article/details?id=41499&language=pl#145884
A Wy znacie jakieś organizacje pacyfistyczne lub antywojenne/antymilitarystyczne które mogłyby wpłynąć na opinię publiczną?
Kojarzę tylko Ruch Antywojenny, ale to są jakieś ruskie trolle, co można zauważyć po zachowaniach ich użytkowników.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #anarchokapitalizm #anarchizm #libertarianizm #niebieskiepaski #teczowepaski #prawamezczyzn
@Xing77: Póki co nie mają wpływu, co widać po wynikach wyborów do Sejmu. Jest spore zainteresowanie w internecie, ale wiadomo, nie aż tak duże jakie maja partie telewizyjne. Poza tym już przyszywają łatkę M. Maciakowi bycia prorosyjskim. Wiadomo - dyplomatyczne rozwiązania zamiast "wgniatania kogoś w ziemię", stawianie polskiej gospodarki na pierwszym miejscu, zdystansowanie się do wydarzeń na wschodzie, to wszystko podpada pod ruską
Przecież to w ogóle nielogiczne i nierozsądne podejście. Ale wiem o czym mówisz bo ostatnio też spotykam się z takim podejściem w stosunku do innych. Jak media i politycy mogą ludźmi manipulować to aż szok. Uważam
@Xing77: Nie wiem,czy RDiP można tak sklasyfikować. To jest bardziej ruch społeczno-polityczny, bez ukształtowanych struktur partyjnych, co też było tłumaczone w programach M. Maciaka. Co mogę dodać, to to, że nie będę raczej szukał nowości, póki co Maciak niczym mi nie podpadł. Uważam, że dobrze punktuje naszych politykierów, zarówno z małych i głównych partii, dobrze obnaża też nasz fałszywy, systemowy "antysystem" (polityków, wszelkiej maści jutuberów, influencerów, działaczy),
@Xing77: Kosciół Katolicki -obrona życia od poczęcia do.... NATURALNEJ śmierci