Nareszcie - Wersja DEMO mojej gry RTS FolkOrigin już dostępna!!! Trochę się naczekałem aż Steam prześwietli, wytestuje i nie wiem co jeszcze tak długo robili ale zatwierdzili i jest już dostępne... DEMO - darmowa wersja z możliwością zagrania w tutorial z ograniczonym drzewkiem rozwoju Chciałbym podziękować wszystkim, którzy napisali bezpośrednio do mnie, że gra jest bardzo ciekawa 🥰 - to motywuje mnie do rozwijania tego projektu. Dla zainteresowanych link poniżej - można też dodać do listy życzeń co podobno pomaga na pozycjonowanie (nie wiem, uczę się jeszcze tych wszystkich zasad/ciekawostek)
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Nareszcie - Wersja DEMO mojej gry RTS FolkOrigin już dostępna!!!
Trochę się naczekałem aż Steam prześwietli, wytestuje i nie wiem co jeszcze tak długo robili ale zatwierdzili i jest już dostępne...
DEMO - darmowa wersja z możliwością zagrania w tutorial z ograniczonym drzewkiem rozwoju
Chciałbym podziękować wszystkim, którzy napisali bezpośrednio do mnie, że gra jest bardzo ciekawa 🥰 - to motywuje mnie do rozwijania tego projektu.
Dla zainteresowanych link poniżej - można też dodać do listy życzeń co podobno pomaga na pozycjonowanie (nie wiem, uczę się jeszcze tych wszystkich zasad/ciekawostek)
https://store.steampowered.com/app/2863790/FolkOrigin/
źródło: Group 15
Pobierz