Myślę sobie, może niepotrzebnie uwierzyłem w #blackpill
Kazdy kto ma mozg i oczy to po rozpoczeciu 1 jakichkolwiek relacji spolecznych w zyciu od razu zauwaza blackpilla To nie jest cos w co sobie mozna "wierzyc" bo blackpill to po prostu tyle ze ludzie atrakcyjni maja latwiej i tlumaczenie czemu a nie takie akurat np proporcje sa atrakcyjne a to ze wy sobie dorabiacie teorie ze uuuuu mam
@Mezomorfix: oczywiście bo mówimy tutaj o skrajnej brzydocie gdzie znacznie od przeciętnego człowieka odstajesz. Wtedy jesteś traktowany niejako jako trędowaty. I nie mów mi, że sobie wymyślam bo pewnie wyglądasz w miarę "normalnie", więc nie wiesz jak to jest i tego ci nie życzę
@mirko_anonim: dobry bait. Czyli gdybyś nie wierzył w blackpill który jest taką samą prawdą jak fakt że musisz płacić podatki, to byłoby inaczej? Lol Ja jestem brzydki, byłem na studiach i gdzie ten mój peak socjalizacji? Siedzę w piwnicy tak samo jak siedziałem a na imprezę nikt nigdy mnie nie zaprosil + mówili mi że tylko znajomi mogą jak pytałem się czy też mogę. . Może miałem jeszcze pajacyki robić
@mirko_anonim: To poczytaj o female gaze, albo się dostosujesz do tego czego kobiety szukają i wykorzystasz statystykę i blackpill na swoją korzyść, albo przełknij gorzką pigułę i odpuść sobie całkowicie. Wtedy gierki, alko, narko i bajlando
@mirko_anonim: ja mam wrażenie że miałem po prostu mała "ekspozycję" czyli za mało mnie było na imprezach itp bo po latach się okazuje że więcej lasek mnie kojarzyło niż ja kojarzyłem...
Może trzeba było podjąć jakieś inicjatywy będąc w wieku nastoletnim lub mając 2X lat bo przecież to idealny moment na szukanie kogoś?
@mirko_anonim: to chyba oczywiste ze będąc normalny facetem musisz samemu podjąć inicjatywe, bo żadna laska sama cię nie wyrwie z piwnicy?
Wychodzę z założenia, że każdy ma swoje 5 minut. Takie 5 minut to chyba właśnie wiek 20-25 lat, gdzie masz peak socjalizacji + peak jeśli chodzi o wolne kobiety.
Kazdy kto ma mozg i oczy to po rozpoczeciu 1 jakichkolwiek relacji spolecznych w zyciu od razu zauwaza blackpilla
To nie jest cos w co sobie mozna "wierzyc" bo blackpill to po prostu tyle ze ludzie atrakcyjni maja latwiej i tlumaczenie czemu a nie takie akurat np proporcje sa atrakcyjne a to ze wy sobie dorabiacie teorie ze uuuuu mam
Ja jestem brzydki, byłem na studiach i gdzie ten mój peak socjalizacji? Siedzę w piwnicy tak samo jak siedziałem a na imprezę nikt nigdy mnie nie zaprosil + mówili mi że tylko znajomi mogą jak pytałem się czy też mogę. . Może miałem jeszcze pajacyki robić
@mirko_anonim: to chyba oczywiste ze będąc normalny facetem musisz samemu podjąć inicjatywe, bo żadna laska sama cię nie wyrwie z piwnicy?