Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki "na osiemnastkę". Madkobosgo xD mózgi przepalone brainrotem jak skibidibi. W ogóle ciekawostka: słownictwo, które teraz jest kojarzone z gen alpha (nazwa chyba pochodzi od analfabeci xD) to w rzeczywistości słownictwo internetowe sprzed 10-15 lat. Z tą różnicą, że wtedy to było wstyd mówić to na żywo i gadało się tak tylko grając w gierki. Zwykle było tak, że rzeczy fajne dla starego pokolenia stają się niefajne dla młodszego pokolenia. A tu na odwrót: niefajne rzeczy są traktowane jako fajne xD
Anyway, odszedłem od tematu. Jako stary dziad w okolicach 30stki to wolałbym być z 30letnią zdepresiałą kasjerką z żabki niż z czymś takim jak pic rel.
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #podrywajzwykopem
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
ale jak masz leb na karku to wolisz osobe pozytywna i energiczna a nie wampira energetycznego
@bottlecorck2-0-asdasdasd: I te no... Ostre chrupki im w głowie tylko.
@SzubiDubiDu: ok, ru chaj babcie, narazie krakoski
@bottlecorck2-0-asdasdasd: Teraz to chyba łatwiej o wenere od 20stki xD
Jestem prawdopodobnie starszy od ciebie i nawet dla mnie brzmisz jak stary dziad xD
@SzubiDubiDu: nie no jakbym miał wziąć Karynę z żabki to wolałbym już młodą dupę. Obie bez kasy, ale młoda ma jeszcze szansę na lepsze życie, a Katyniem już pociąg odjechał ¯\(ツ)/¯