Aktywne Wpisy

Leniek +533
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
Virage +213

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nawet menel chodzący całe dnie zarzygany i nawalony ma więcej godności, bo menel przynajmniej robi tak, żeby mu było dobrze a nie obcej osobie.
@Bejro: Jakoś do tej pory tak nie było. Wystarczy kryzys na giełdzie lub boom na mieszkania - i cała twoja teoria poszła w cholerę. A wynajmując dalej będziesz ładnie spłacał komuś kredycik i był na jego łasce.
Zależy na jaki czas, ale biorąc pod uwagę średnią to większym frajerem jest ktoś kto płaci ponad 30% marży deweloperowi czyli średnio 200k, a potem drugie tyle bankowi.
Teraz mam dwa mieszkania i ktos mi splaca to drugie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Tryggvason: To wyjatkowa sytuacja. Mi bardziej chodziło o dorosłych ludzi, chodzących do pracy, a mieszkają w wynajmowanym.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
jak kredyt kosztuje 2 razy tyle co wynajem to niekoniecznie ten rachunek sie spina - bo mozesz wrzucic ta polowe np w obligacje
Komentarz usunięty przez autora