Nikt nie każe oskarkom-chadom brać kredytu, ładować się w małżeństwo/gówniaki itp.
Wygrywami są oczywiście hajsiaste oskarki-chady, którzy w pełni cieszą się życiem, ruchają top laski, dostają na każdym kroku pozytywny feedback społeczny itd.
@mirko_anonim: masz prawo żyć jak chcesz tylko powiedz mi: - po co Ci te wszystkie pieniądze skoro w sumie nie ma na co je wydać - po co Ci ten wolny czas skoro go marnujesz - jaki jest sens życia w pojedynkę bez rodziny i znajomych? Tego nie czaje w przegrywach. Macie depresyjne życie i w nim tkwicie. Tam w komentarzu gośću fajnie napisał że podróże, dziwki itp fajnie by
@mirko_anonim: Prawdziwy high tier przegryw pracuje w kołchozie bo nie ma żadnych kwalifikacji i jest głupi, praca zdalna jest dla normików i nielicznych przegrywów na tyle ogarniętych że byli w stanie żałatwić taką robote
@lubiejescfrytki: Bo nie znają życia. Gdyby bardziej znali kobiety z własnego (choćby niewielkiego) doświadczenia, to by za nimi na pewno nie tęsknili.
- jaki jest sens życia w pojedynkę bez rodziny i znajomych?
@stempien666: Sorry, przegrywem nie jestem, mam pracę, partnerkę i różne hobby, ale staary... Trzeba mieć smutne jak p---a życie, żeby je uśmiech bombelka dopiero walidował.
Mógłbym w-----ć w dzicz i żyć w szałasie, i też byłbym szczęśliwy - nie potrzebuje do tego innych.
Copium.
Nikt nie każe oskarkom-chadom brać kredytu, ładować się w małżeństwo/gówniaki itp.
Wygrywami są oczywiście hajsiaste oskarki-chady, którzy w pełni cieszą się życiem, ruchają top laski, dostają na każdym kroku pozytywny feedback społeczny itd.
- po co Ci te wszystkie pieniądze skoro w sumie nie ma na co je wydać
- po co Ci ten wolny czas skoro go marnujesz
- jaki jest sens życia w pojedynkę bez rodziny i znajomych?
Tego nie czaje w przegrywach. Macie depresyjne życie i w nim tkwicie. Tam w komentarzu gośću fajnie napisał że podróże, dziwki itp fajnie by
@mirko_anonim: Ogółem sensowny komentarz z-----y przez taką brednię.
@stempien666: Sorry, przegrywem nie jestem, mam pracę, partnerkę i różne hobby, ale staary... Trzeba mieć smutne jak p---a życie, żeby je uśmiech bombelka dopiero walidował.
Mógłbym w-----ć w dzicz i żyć w szałasie, i też byłbym szczęśliwy - nie potrzebuje do tego innych.