Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: idzie nowe pokolenie, tinder za chwilę będzie jednoznaczny z k-------m, nic dziwnego że młode laski nie chcą tam być xD poza tym, chłopie, 2014 był 10 lat temu, tamte panny mają już po dwoje dzieci xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Dziewczyny są tam tylko po to, żeby być
Spróbowały kilka lat temu takiej formy poznawania facetów i stwierdziły, że to płytkie i beznadziejne
Ja też konto co jakiś czas zakładam z ciekawości i z nikim się nie spotykam, a jak pisze to się ghostujemy z laskami
To kijowa forma szukania kogoś, większość dziewczyn też tak uważa, kilka lat temu pewnie spróbowały i się zraziły a konta mają z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim może dlatego że kobiety się staly świadome i nie biorą już byle czego , tak już jadę 50 km żeby "napić się piwa " z kolesiem który się o kobietach wyraża jak ty
Plus ty już też nie jesteś zapewne najmłodszy i to chyba ciebie spotkała "ściana " która tak faceci straszą kobiety
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): HYHY wieczny randkowicz

Zwykła kalkulacja, młode dziewczyny w latach 2014-2018 miały między 20-30 lat czyli były z rocznika 88-94, czyli ostatniego "normalnego" który wychował się na starych śmieciach. Jak chcesz spotykać dzisiaj 20-30 latki to są osoby które urodziły się po 1994 przykładowo chciałbyć 20 latkę spotkać to ona urodziłą się w 2004 roku, taka dziewczyna to nie jest już nawet dziecko neostrady XD

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja miałem identyczne wrażenia. W 2017 poznawałem tam wiele dziewczyn, może nie randkowanie czy coś, ale dało się porozmawiać elegancko. Potem poznałem tę, z którą się związałem na 2 lata. W 2020 wróciłem na Tindera i o ja p------e... co za przepaść się zrobiła w te 2-3 lata. Do tej pory jest to dla mnie bariera nie do przeskoczenia.

• Odpowiedz