Aktywne Wpisy
nilfhell +60

hemikalik +54
Trzeba walczyć o swoje. Zrobiłem to jeszcze zanim spadłem na dno, zanim kompletnie straciłem robotę, rodzinę, wszystko.
Trzeźwości sobie życzę i wam :-)
#alkoholizm
Trzeźwości sobie życzę i wam :-)
#alkoholizm
źródło: 1000037251
Pobierz

Jak baba jest śliczna i ma nadwagę, to ile według was jest? Na odwrót też, ma super figurę, ale jest brzydka jak noc, ile wtedy ma dla was? XDDD
Spróbowały kilka lat temu takiej formy poznawania facetów i stwierdziły, że to płytkie i beznadziejne
Ja też konto co jakiś czas zakładam z ciekawości i z nikim się nie spotykam, a jak pisze to się ghostujemy z laskami
To kijowa forma szukania kogoś, większość dziewczyn też tak uważa, kilka lat temu pewnie spróbowały i się zraziły a konta mają z
Plus ty już też nie jesteś zapewne najmłodszy i to chyba ciebie spotkała "ściana " która tak faceci straszą kobiety
Zwykła kalkulacja, młode dziewczyny w latach 2014-2018 miały między 20-30 lat czyli były z rocznika 88-94, czyli ostatniego "normalnego" który wychował się na starych śmieciach. Jak chcesz spotykać dzisiaj 20-30 latki to są osoby które urodziły się po 1994 przykładowo chciałbyć 20 latkę spotkać to ona urodziłą się w 2004 roku, taka dziewczyna to nie jest już nawet dziecko neostrady XD
────
─────────