Wpis z mikrobloga

Jak kobiety patrzą na bodycount u mężczyzn?

@mirko_anonim: zależy od rodzaju tych relacji, okoliczności i pozostaje też kwestia wieku. Inaczej patrzysz na faceta 30+ z taką samą ilością partnerek w przeszłości co na 18- latka z taką samą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie da się kliknąć 0 (kocham wykop), wiec mówię w komentarzu, że zero. Ogółem wydaje mi się, że lepiej wzajemnie się uczyć własnych stylów od początku, no i przy okazji nie ma porównywania siebie samego, że hej mogłam być gorsza albo coś
  • Odpowiedz
nie pytaj różowych o opinie w tym temacie, bo i tak ci nie powiedza prawdy.

@czescmampytanie: Dlaczego nie? Nawet w tym wątku odpowiedzi są zróżnicowane, jedna różowa pisze, że zero, dla innej to 3-5, a następna pisze, to nie ma znaczenia. Skoro Twoim zdaniem kobiety kłamią, to jaka jest jedyna najprawdziwsza prawda? xD
  • Odpowiedz
Skoro Twoim zdaniem kobiety kłamią,

@choochoomotherfucker: nie powiedziałem że kobiety kłamią. kłamać oznacza świadomie mówić nieprawdę, a niektóre kobiety robią to po prostu nieświadomie ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście zdarzają się też wyjątki. nie mniej jeśli facet zadaje takie pytanie, to znaczy ze nie ma odpowiedniej wiedzy i doświadczenia w temacie aby odpowiednio przefiltrować odpowiedzi i czytać miedzy wierszami. stąd w takich przypadkach radzi się aby
  • Odpowiedz