Aktywne Wpisy

isrin22 +65
Większość jury to gównażeria: Viki Gabor (18 lat), Staś Kukulski (18 lat), Wiktoria Kida (23 lata), Jasiek Piwowarczyk (27 lat), Maurycy Żółtański (wiek nieznany ale wygląda też na 20 paro latka, kolega maty więc pewnie w jego wieku mniej więcej). Ja myślałem, że w takim jury który ocenia umiejętności wokalne, konstrukcje utworu, jak jest napisany itd. powinni siedzieć specjaliści branży, ludzie z wieloletnim doświadczeniem, a nie gówniarze XD #eurowizja
masuuoo +30
W sumie czy to nie dziwne że Bangaranga była na 1szym miejscu u jury? Z reguły u jury wygrywają utwory z kijem w dupie, a takie „luźniejsze” są gdzieś na 5-6 miejscu.
A może jury z każdego normalnego kraju przewidziało izraelski r--------l w teległosowaniu i solidarnie postawiła na cokolwiek co miałoby szansę z pejsatymi, żeby uniknąć kompromitacji konkursu xD
No z każdego kraju z wyjątkiem jednego kraju gojów położonego nad wisłą xDDD
A może jury z każdego normalnego kraju przewidziało izraelski r--------l w teległosowaniu i solidarnie postawiła na cokolwiek co miałoby szansę z pejsatymi, żeby uniknąć kompromitacji konkursu xD
No z każdego kraju z wyjątkiem jednego kraju gojów położonego nad wisłą xDDD

Jakiś czas temu opisałem z anonima to jak rozumiem to co się ze mną dzieje. Uczynne mirki zasugerowały mi dwa wyjaśnienia anhedonia i aleksytymia. Po zapoznaniu z opisami tychże potrafię się dość mocno odnaleźć w opisie (zwłaszcza tego drugiego).
Teraz zastanawiam się co z tym zrobić. Czy w ogóle zmiana jest możliwa? Jak wybrać psychologa/psychiatrę do takiego problemu - żeby nie tracić za dużo czasu/środków ("musisz innych spróbować bo różne są"). Czego w zasadzie oczekiwać po terapii? Po czym wiedzieć, że jest już lepiej.
#psychologia #psychoterapia #psychiatria
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Na tą chwilę kogokolwiek byś nie wybrał to błądzisz. Sam psychiatra
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Ja byłam prywatnie i mi psychiatra zalecił że zrobi mi testy i w zespole z psychologiem